Prejmite obvestilo, ko bo izdelek ponovno na zalogi

Vnesite elektronski naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Izdelka ni več v ponudbi!

Na žalost tega izdelka iz različnih razlogov (nedobavljivost, neaktualnost, posodobitev modela...) ne prodajamo več.

Withings WS-30 brezžična osebna tehtnica

Pametna osebna tehtnica z vgrajeno Bluetooth in Wi-Fi brezžično povezavo.

Paket vsebuje

  • WiFi osebna tehtnica Withings WS-30
  • 4 baterije (1.5V AAA)
  • 4 nastavki za uporabo na preprogi

Kompatibilnost z modeli

  • iPhone (3GS in novejši)
  • iPad (vsi modeli razen iPad 1)
  • iPod touch (4. gen. in novejši)
  • (operacijski sistem iOS 6.0 ali novejši)
  • Android* 4.0 ali novejši pametni telefoni in tablice z Bluetooth povezljivostjo
  • * z Android napravami je kompatibilen le črni model tehtnice

Koristne informacije

Withings WS-30 je osebna tehtnica z vgrajenim WiFi in Bluetooth za enostavno povezavo s pametnimi telefoni in tablicami.

Opis izdelka

Withings osebne tehtnice so na voljo pod novo blagovno znamko: Nokia Wi-Fi osebna tehtnica.Osebna tehtnica Withings WS-30 z vgrajeno WiFi/Bluetooth brezžično povezavo samodejno evidentira težo in ITM (BMI), meritve pa si lahko ogledate v grafični obliki. Za razliko od ostalih modelov WS-30 ne omogoča beleženja maščobne/mišične mase.

Grafični prikaz meritev osebne tehtnice Withings
Uporaba je popolnoma enostavna. Stopite na tehtnico in počakajte da le-ta opravi meritev. Tehtnica se samodejno vklopi in izklopi, prav tako vas samodejno prepozna, tako da uporabniku ni potrebno storiti nič drugega kot stati nekaj sekundi pri miru.

Tehtnica bo izmerila vašo telesno težo, prikazala vaš ITM/BMI (indeks telesne mase) ter s pomočjo brezžične povezave samodejno posredovala podatke na vaš osebni portal. Do grafičnega prikaza izmerjenih vrednosti nato dostopate preko računalnika, iOS (iPhone, iPad, iPod touch) ali Android naprave.

Vgrajena Bluetooth povezava omogoča neposredno povezovanje in sinhronizacijo podatkov s pametnimi napravami, tako da Wi-Fi povezava ni potrebna.

Programska oprema

Teža in ITM

Pregledujte vašo telesno maso in ITM (idealno telesno maso) z nastavljivimi grafi za izbrano časovno obdobje - dan, teden mesec ali ves čas.

Tehtnica kot vaš osebni trener

Nastavite težo, ki jo želite doseči in aplikacija vam bo vse skupaj razčlenila v tedenske cilje, vas opominjala z ustreznimi nasveti in opomniki preko vašega pametnega telefona ali tablice. Vaš napredek lahko spremljate iz dneva v dan skozi enostavno berljive grafe.
Prenesi za iPhone Prenesi za Android
Aplikacija za Withings WS-30 brezžična osebna tehtnica Aplikacija za Withings WS-30 brezžična osebna tehtnica Aplikacija za Withings WS-30 brezžična osebna tehtnica