Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Izdelka ni več v ponudbi!

Na žalost tega izdelka iz različnih razlogov (nedobavljivost, neaktualnost, posodobitev modela...) ne prodajamo več.

Withings Pulse Ox senzor aktivnosti

Brezžični senzor vsakodnevnih aktivnosti in analize spanja.

Paket vsebuje

 • Withings Pulse Ox senzor

 • Zaponka za pritrjevanje
 • Zapestnica
 • MicroUSB polnilni kabel

Kompatibilnost z modeli

 • iPhone (3GS in novejši)

 • iPad (vsi modeli)
 • iPod touch (3. gen. in novejši)
 • (operacijski sistem iOS 5.0 ali novejši)
 • Android 4.0 ali novejši pametni telefoni in tablice z Bluetooth povezljivostjo

Koristne informacije

Withings Pulse Ox je pametni senzor, ki spremlja vaše dnevne aktivnosti, meri vaš srčni utrip, raven kisika v krvi in vas spodbuja k zdravemu načinu življenja.

Opis izdelka

Withings Pulse Ox je priročen 8-gramski senzor, ki vas vzpodbudi, da postanete aktivnejši in izboljšate svoje zdravje. Tekom dneva samodejno spremlja število narejenih korakov, prehojeno razdaljo, porabljene kalorije, z informacijo o številu prehojenih nadstropij pa vas stimulira, da naslednjič namesto dvigala izberete stopnice. Ponoči analizira vaš spanec, kadarkoli pa si lahko z njim izmerite srčni utrip in raven kisika v krvi.

Vsestranski
Pulse se prilagodi vašem stilu, tako da ga lahko skozi dan nosite na tri načine:

 • na zapestju s pomočjo priložene zapestnice
 • s priloženo zaponko ga pritrdite na pas ali oblačila
 • skrijte ga v žep ali torbico

Idealen pripomoček za tek
Pulse lahko vaš tek analizira v realnem času. Podatki, kot so štoparica, pretečena razdalja in porabljene kalorije, so na voljo z dotikom na vgrajeni zaslon.

Merjenje srčnega utripa in kisika v krvi
Pulse Ox je najmanjša naprava, ki vam z meritvijo srčnega utripa in saturacije kisika v krvi, nudi hiter vpogled v vaše zdravstveno stanje. Omogoča, da si izmerite srčni utrip ob vsaki priložnosti: ocenite stres pred zmenkom ali pa med treningom. Z rednim spremljanjem srčnega utripa skozi daljše časovno obdobje lahko spremljate raven telesne pripravljenosti. Meritev je hitra in enostavna - prst držite na hrbtni strani naprave za nekaj sekund in srčni utrip se pojavi na zaslonu senzorja. Saturacija kisika v krvi (SPO2) nakazuje zapolnjenost hemoglobina s kisikom oz. ocenjuje splošno učinkovitost vaših dihalnih funkcij.

Withings Pulse - merjenje srčnega utripa

Analizira vaš spanec
Pulse deluje tudi ponoči. Vstavite ga v priloženo zapestnico in pričnite z analizo vašega spanja. Naslednje jutro boste imeli priložnost v obliki grafičnega prikaza različnih ciklov spanja, natančno analizirati vaš spanec.

Withings Pulse - analizira vaš spanec

Vse na enem mestu
Withings Pulse predstavlja nadgradnjo v Withings ekosistemu pametnih naprav, kot sta WiFi osebna tehthnica in merilec krvnega tlaka. Povežite se s preko 100 partnerskimi aplikacijami, specializiranih za hujšanje, spremljanje porabljenih kalorij in kardio fitnes.

Withings Pulse - sinhronizacija

Ste premagali svoj prejšnji rekord?
Z drsenjem prsta po zaslonu imate možnost vpogleda meritev za 10 dni nazaj.

Programska oprema

Samodejna sinhronizacija

Withings Pulse O2 se samodejno sinhronizira z vašim pametnim telefonom skozi ves dan. Podatki se brezžično prenašajo na brezplačna spletna orodja, dosegljiva preko spletnega brskalnika ali mobilne aplikacije (iOS in Android) kjerkoli in kadarkoli jih potrebujete.

Dosežite svoje cilje

Postavite si izziv vsak dan. Povečajte svojo aktivnost, namesto dvigala izberite stopnice, prehodite dodatni kilometer in poskušajte doseči ali preseči priporočilo svetovne zdravstvene organizacije - 10.000 korakov dnevno. Pregledujete vaš napredek iz dneva v dan skozi enostavno berljive grafe.

Izkoristite vaš tekmovalni duh

Povabite svoje prijatelje in jih izzovite, kdo je najbolj aktiven. Lestvica, ki beleži rezultate vas opozori, ko padete na nižje mesto.
Prenesi za iPhone Prenesi za Android

Aplikacija za Withings Pulse Ox senzor aktivnosti Aplikacija za Withings Pulse Ox senzor aktivnosti Aplikacija za Withings Pulse Ox senzor aktivnosti Aplikacija za Withings Pulse Ox senzor aktivnosti