Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Izdelka ni več v ponudbi!

Na žalost tega izdelka iz različnih razlogov (nedobavljivost, neaktualnost, posodobitev modela...) ne prodajamo več.

Withings Activité Pop ročna ura in senzor

Elegantna ročna ura in senzor

Withings Activité Pop je elegantna ročna ura, oblikovana po zadnjih modnih trendih z vgrajenim senzorjem dnevne aktivnosti.

Opis izdelka

Izboljšajte svoje zdravje
Ura Activité Pop vam pomaga sprejeti zdrave navade, hkrati pa se prilagaja vašemu življenjskemu ritmu in vas stilistično dopolnjuje.

Korak v pravo smer
Medtem ko vam ura v realnem času prikazuje kako aktivni ste, vam Health Mate aplikacija predlaga enostavnejše spremembe, ki vas vzpodbujajo, da se več gibljete.

Izbor nežnih barv
Activité Pop izstopa, ampak iz dobrih razlogov. Enobarven in enostaven dizajn se izraža tako pri gumiranem ohišju kot tudi pri mehkem silikonskem paščku in kar izžareva dobro počutje.

Ustvarite zdravo tekmovanje
Skupaj z aplikacijo Health Mate, Activité Pop vas in vaše prijatelje podpira pri tem, da naredite nekaj za zdravje.

Tekmujte skupaj
Izzovite svoje prijatelje! Aplikacija Health Mate nudi zabaven program (z značkami, lestvico, zdravimi opomniki in vpogledom v aktivnosti), ki je dokazala svojo zmožnost, da motivira vsakogar.

Naredite korak dlje
Tečete ali poskušate ujeti avtobus? Activité samodejno prepozna naraščanje napetosti in zabeleži aktivnost kot tek.

Sledite plavanju
Activité Pop zabeleži vsak zamah - tako si lahko lažje predstavlje vaš napredek, ne da bi vam bilo treba pri tem šteti kroge.

Ne vstanite z levo nogo
Withings Activité Pop samodejno zazna, kdaj spite. Beleži, kdaj se začne lahko in globoko spanje, kolikokrat se ponoči prebudite ter skupno dolžino spanca.

Tihi alarm
V aplikaciji si lahko nastavite alarm, ki vas bo zbudil z nežnimi vibracijami na zapestju.

Prihranite čas in težave

  • Nič več resetiranja Pozabite na navijanje ure! Da vedno prikazuje pravi čas, se Activité Pop ves čas usklajuje z uro vašega pametnega telefona.
  • Nič več begajočih časovnih pasov Imate jet lag po dolgem letu? Ne potrebujete se ukvarjati z nastavljanjem pravega časovnega pasu. Ko pristanete, bo Activité Pop samodejno prikazala pravi lokalni čas.
  • Nič več polnjenja Ne glede na to ali živite hitro ali bolj sproščeno življenje, ura Activité Pop spoštuje vaš urnik in vam ne bo nikoli v napoto. Zanjo ne potrebujete posebnega kabla ali adapterja, saj Activité Pop deluje na standardno gumbno baterijo, ki zdrži več kot 8 mesecev.
Withings Activité Pop ročna ura in senzor

Paket vsebuje

  • Withings Activité Pop s silikonskim pasom

Kompatibilnost z modeli

  • iPhone (4S in novejši)

  • iPad (vsi modeli)
  • iPod touch (5. gen. in novejši)
  • (operacijski sistem iOS 7 ali novejši)
  • Android 4.3 (Jelly Bean) ali novejši pametni telefoni in tablice z Bluetooth 4.0 povezljivostjo

Koristne informacije

Programska oprema

Samodejna sinhronizacija

Withings Activité Pop se samodejno sinhronizira z vašim pametnim telefonom skozi ves dan. Podatki se brezžično prenašajo na brezplačna spletna orodja, dosegljiva preko spletnega brskalnika ali mobilne aplikacije (iOS) kjerkoli in kadarkoli jih potrebujete. Poleg tega pa se Activité Pop preko Bluetooth-a poveže z vašo iOS napravo in tako uro samodejno posodobi, kadar potujete med časovnimi pasovi.

Dosežite svoje cilje

Deluje tudi skupaj z aplikacijo Withings Health Mate, ki uporabnikom omogoča, da si izdelajo načrt aktivnosti ter hkrati deluje kot osebni trener. Omogoča popoln nadzor nad napredovanjem, vaše rezultate lahko delite s prijatelji, ob doseženih ciljih pa v vzpodbudo tudi zavibrira.
Prenesi za iPhone Prenesi za Android

Aplikacija za Withings Activité Pop ročna ura in senzor Aplikacija za Withings Activité Pop ročna ura in senzor Aplikacija za Withings Activité Pop ročna ura in senzor