Prejmite obvestilo, ko bo izdelek ponovno na zalogi

Vnesite elektronski naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Izdelka ni več v ponudbi!

Na žalost tega izdelka iz različnih razlogov (nedobavljivost, neaktualnost, posodobitev modela...) ne prodajamo več.

Koubachi 2 senzor za rože

Brezžični senzor vitalnih funkcij vaših rož - meri vlago, temperaturo, svetlobo.

Paket vsebuje

 • Koubachi senzor za rože

 • 2 bateriji (1.5V AAA)

Koristne informacije

 • Blagovna znamka:

  Koubachi

 • Garancija:

  1 leto

Naj vaše rožice spregovorijo! Koubachi Wi-Fi senzor meri vitalne funkcije vaše rože (temperaturo in vlago zemlje, temperaturo zraka in svetlobo) in vas opozori, ko je čas za nego.

Opis izdelka

Koubachi senzor je produkt švicarskega podjetja, ki meri vitalne funkcije vaše rože - vlago zemlje, temperaturo zemlje, temperaturo zraka in svetlobo. Uporaba je popolnoma enostavna - senzor vstavite v lonček z rožo, le-ta pa s pomočjo vgrajenih tipal samodejno analizira podatke in vas obvešča o stanju vaše rastline (jo zebe, ima premalo svetlobe, je žejna...?).

Vgrajena tipala

Vgrajena tipala v Koubachi Wi-Fi senzorju za rože
En senzor za vse vaše rastline

Senzor izmenično menjajte na 14 dni, da pridobi meritve, na podlagi katerih vam bo nato podal natančna navodila za nego rastlin - tudi tistih, ki senzorja trenutno nimajo vstavljenega.

Samodejna sinhronizacija

Meritve se skozi ves dan brezžično prenašajo na brezplačna spletna orodja, dosegljiva preko spletnega brskalnika ali mobilne aplikacije (iOS). Podatki o vaših rastlinah so tako vedno osveženi, ne glede na to, kje se nahajate.

Notranji, zunanji ali Professional?
Senzor je na voljo v treh različnih izvedbah:

 • Notranji - namenjen vašim sobnim rastlinam
 • Zunanji - senzor za zunanjo uporabo, odporen na dež in druge vremenske vplive, z dodatnim senzorjem za temperaturo tal, IPx4 certifikat
 • Pro - profesionalni senzor z največjo natančnostjo in nastavljivimi intervali merjenja in prilagodljivimi opomnikiProgramska oprema

Svetovalec za zalivanje

Koubachi vam ponuja podrobna navodila kako zalivati vašo rastlino ravno v pravem trenutku. Navodila so prilagojena vrsti vaše rastline, lokaciji in celo sezoni. Poimenujte vaše rastline z vzdevki, izberite barve in obliko korita in organizirajte rastline glede na prostor ali lokacijo.

Trenutno stanje in opomniki

Vitalne funkcije vaših rastlin lahko preverite v realnem času. Nastavite si opomnik in aplikacija vas bo opomnila, ko bo rastlina potrebovala nego. Nikoli več ne boste pozabili zaliti, pognojiti ali osvežiti vaših rastlin!

Enciklopedija rastlin

Koubachi ponuja dostop do celovite enciklopedije rastlin. Poleg bioloških dejstev o posamezni vrsti, si lahko preberete tudi podrobne podatke o presajanju in ravnanju s strupenimi rastlinami.

Prenesi za iPhone Prenesi za Android

Aplikacija za Koubachi 2 senzor za rože Aplikacija za Koubachi 2 senzor za rože Aplikacija za Koubachi 2 senzor za rože Aplikacija za Koubachi 2 senzor za rože