Prejmite obvestilo, ko bo izdelek ponovno na zalogi

Vnesite elektronski naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Izdelka ni več v ponudbi!

Na žalost tega izdelka iz različnih razlogov (nedobavljivost, neaktualnost, posodobitev modela...) ne prodajamo več.

Fitbit Zip senzor aktivnosti

Brezžični senzor vsakodnevnih aktivnosti.

Paket vsebuje

 • Fitbit Zip senzor
 • Zaponka za pritrjevanje
 • USB sprejemnik za brezžično sinhronizacijo
 • Baterija
 • Pripomoček za odpiranje vratc baterije

Kompatibilnost z modeli

Koristne informacije

 • Blagovna znamka:

  Fitbit

 • Garancija:

  1 leto

 • MPN:

  ZIP

Fitbit Zip je fitnes senzor za spremljanje vsakodnevnih aktivnosti, meritve pa prenaša brezžično in popolnoma samodejno.

Opis izdelka

Fitbit Zip je priročen senzor, ki vam pomaga, da vaše vsakdanje aktivnosti spremenite v trening in bolj zdravo življenje.

Je majhen, diskreten in udoben in je z vami, kamorkoli greste. Lahko ga nosite na pasu, v žepu, punce pa ga lahko pritrdite tudi na vaš nedrček.

Fitbit Zip in brezžična sinhronizacija

Je pametnejši in natančnejši od klasičnih števcev korakov, saj temelji na tehnologiji 3D pospeška. Fitbit spremlja vaše korake, opravljeno razdaljo in porabljene kalorije.

Programska oprema

Samodejna sinhronizacija

Fitbit Zip se samodejno sinhronizira z vašim pametnim telefonom skozi ves dan. Podatki se brezžično prenašajo na brezplačna spletna orodja, dosegljiva preko spletnega brskalnika ali mobilne aplikacije (iOS in Android) kjerkoli in kadarkoli jih potrebujete.

Dosežite svoje cilje

Postavite si izziv vsak dan. Povečajte svojo aktivnost, namesto dvigala izberite stopnice, prehodite dodatni kilometer in poskušajte doseči ali preseči priporočilo svetovne zdravstvene organizacije - 10.000 korakov dnevno. Pregledujete vaš napredek iz dneva v dan skozi enostavno berljive grafe.
Prenesi za iPhone Android Windows Phone
Aplikacija za Fitbit Zip senzor aktivnosti Aplikacija za Fitbit Zip senzor aktivnosti Aplikacija za Fitbit Zip senzor aktivnosti Aplikacija za Fitbit Zip senzor aktivnosti