Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Izdelka ni več v ponudbi!

Na žalost tega izdelka iz različnih razlogov (nedobavljivost, neaktualnost, posodobitev modela...) ne prodajamo več.

Fitbit Ultra senzor aktivnosti

Brezžični senzor vsakodnevnih aktivnosti in analize spanja.

Paket vsebuje

 • Fitbit Ultra senzor
 • zaponka za pritrjevanje na širše pasove
 • USB postajca za polnjenje in brezžično sinhronizacijo
 • trak za zapestje (za spanje)

Koristne informacije

 • Blagovna znamka:

  Fitbit

 • Garancija:

  1 leto

 • MPN:

  ULTRA

Fitbit Ultra je fitnes senzor za spremljanje vsakodnevnih aktivnosti, nadzoruje kvaliteto vašega spanja, informacije pa prenaša brezžično in samodejno.

Opis izdelka

Fitbit Ultra je priročen senzor, ki vam pomaga, da vaše vsakdanje aktivnosti spremenite v trening in bolj zdravo življenje.

Je majhen, diskreten in udoben in je z vami, kamorkoli greste. Lahko ga nosite na pasu, v žepu, punce pa ga lahko pritrdite tudi na vaš nedrček.

Fitbit Ultra in brezžična sinhronizacija

Je pametnejši in natančnejši od klasičnih števcev korakov, saj temelji na tehnologiji 3D pospeška. Fitbit spremlja vaše korake, opravljeno razdaljo, porabljene kalorije in vas stimulira, da naslednjič namesto dvigala izberete stopnice.

Programska oprema

Samodejna sinhronizacija

Fitbit Ultra se samodejno sinhronizira s priloženo USB postajo. Podatki se brezžično prenašajo na brezplačna spletna orodja, dosegljiva preko spletnega brskalnika ali mobilne aplikacije (iOS in Android) kjerkoli in kadarkoli jih potrebujete.

Dosežite svoje cilje

Postavite si izziv vsak dan. Povečajte svojo aktivnost, namesto dvigala izberite stopnice, prehodite dodatni kilometer in poskušajte doseči ali preseči priporočilo svetovne zdravstvene organizacije - 10.000 korakov dnevno. Pregledujete vaš napredek iz dneva v dan skozi enostavno berljive grafe.

Analizira vaš spanec

Ultra deluje tudi ponoči. Pripnete ga na priloženi trak za zapestje in senzor bo spremljal vaš vzorec spanja in vam nudil dragocene informacije, ki vam pomagajo obrniti nemirne noči na miren spanec. Z vgrajenim tihim nežnim vibriranjem vas lahko zjutraj tudi zbudi. 
Prenesi za iPhone Prenesi za Android
Aplikacija za Fitbit Ultra senzor aktivnosti Aplikacija za Fitbit Ultra senzor aktivnosti Aplikacija za Fitbit Ultra senzor aktivnosti Aplikacija za Fitbit Ultra senzor aktivnosti