Količina:

0


Znesek:

0,00

Izdelka ni več v ponudbi!

Na žalost tega izdelka iz različnih razlogov (nedobavljivost, neaktualnost, posodobitev modela...) ne prodajamo več.

Fitbit One senzor aktivnosti

Brezžični senzor vsakodnevnih aktivnosti in analize spanja.

Paket vsebuje

 • Fitbit One senzor
 • Zaponka za pritrjevanje
 • USB sprejemnik za brezžično sinhronizacijo
 • Polnilni kabel
 • Trak za zapestje (za spanje)

Kompatibilnost z modeli

Koristne informacije

 • Blagovna znamka:

  Fitbit

 • Garancija:

  1 leto

 • MPN:

  ONE

Fitbit One je fitnes senzor za spremljanje vsakodnevnih aktivnosti, nadzoruje kvaliteto vašega spanja, meritve pa prenaša brezžično in popolnoma samodejno.

Opis izdelka

Fitbit One je priročen senzor, ki vam pomaga, da vaše vsakdanje aktivnosti spremenite v trening in bolj zdravo življenje.

Je majhen, diskreten in udoben in je z vami, kamorkoli greste. Lahko ga nosite na pasu, v žepu, punce pa ga lahko pritrdite tudi na vaš nedrček.

Fitbit One in brezžična sinhronizacija

Je pametnejši in natančnejši od klasičnih števcev korakov, saj temelji na tehnologiji 3D pospeška. Fitbit spremlja vaše korake, opravljeno razdaljo, porabljene kalorije in vas stimulira, da naslednjič namesto dvigala izberete stopnice.

Programska oprema

Samodejna sinhronizacija

Fitbit One se samodejno sinhronizira z vašim pametnim telefonom skozi ves dan. Podatki se brezžično prenašajo na brezplačna spletna orodja, dosegljiva preko spletnega brskalnika ali mobilne aplikacije (iOS in Android) kjerkoli in kadarkoli jih potrebujete.

Dosežite svoje cilje

Postavite si izziv vsak dan. Povečajte svojo aktivnost, namesto dvigala izberite stopnice, prehodite dodatni kilometer in poskušajte doseči ali preseči priporočilo svetovne zdravstvene organizacije - 10.000 korakov dnevno. Pregledujete vaš napredek iz dneva v dan skozi enostavno berljive grafe.

Analizira vaš spanec

One deluje tudi ponoči. Pripnete ga na priloženi trak za zapestje in senzor bo spremljal vaš vzorec spanja in vam nudil dragocene informacije, ki vam pomagajo obrniti nemirne noči na miren spanec. Z vgrajenim tihim nežnim vibriranjem vas lahko zjutraj tudi zbudi. 
Prenesi za iPhone Android Windows Phone
Aplikacija za Fitbit One senzor aktivnosti Aplikacija za Fitbit One senzor aktivnosti Aplikacija za Fitbit One senzor aktivnosti Aplikacija za Fitbit One senzor aktivnosti