Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Izdelka ni več v ponudbi!

Na žalost tega izdelka iz različnih razlogov (nedobavljivost, neaktualnost, posodobitev modela...) ne prodajamo več.

Fitbit Force senzor aktivnosti

Brezžični senzor vsakodnevnih aktivnosti in analize spanja.

Paket vsebuje

 • Fitbit Force senzor v obliki zapestnice
 • USB sprejemnik za brezžično sinhronizacijo
 • Polnilni kabel

Kompatibilnost z modeli

Koristne informacije

 • Blagovna znamka:

  Fitbit

 • Garancija:

  1 leto

Fitbit Force je fitnes senzor v obliki zapestnice za spremljanje vsakodnevnih aktivnosti, nadzoruje kvaliteto vašega spanja, meritve pa prenaša brezžično in popolnoma samodejno.

Opis izdelka

Fitbit Force je vaš idealen spremljevalec - priročen senzor v obliki zapestnice, ki jo nosite podnevi in ponoči in vam pomaga, da vaše vsakdanje aktivnosti spremenite v trening in bolj zdravo življenje. Zapestnica je vodoodporna, tako je pravzaprav ni potrebno sneti nikoli.

Na voljo v dveh velikostih:
 • Small: primerno za obseg zapestja 140-176mm
 • Large: primerno za obseg zapestja 161-209mm
Niste prepričani, katera velikost vam ustreza? Obseg zapestja si lahko enostavno izmerite.

Za razliko od modela Fitbit Flex, ima Fitbit Force zapestnica vgrajen OLED zaslon.

Fitbit Flex in brezžična sinhronizacija

Je pametnejši in natančnejši od klasičnih števcev korakov, saj temelji na tehnologiji 3D pospeška. Forcespremlja število narejenih korakov, opravljeno razdaljo, porabljene kalorije in število aktivnih minut v dnevu.Podrobnejše informacije o izdelku si lahko ogledate na fitbit.com/force.

Programska oprema

Samodejna sinhronizacija

Fitbit Force se samodejno sinhronizira z vašim pametnim telefonom skozi ves dan. Podatki se brezžično prenašajo na brezplačna spletna orodja, dosegljiva preko spletnega brskalnika ali mobilne aplikacije (iOS in Android) kjerkoli in kadarkoli jih potrebujete.

Dosežite svoje cilje

Postavite si izziv vsak dan. Povečajte svojo aktivnost, namesto dvigala izberite stopnice, prehodite dodatni kilometer in poskušajte doseči ali preseči priporočilo svetovne zdravstvene organizacije - 10.000 korakov dnevno. Pregledujete vaš napredek iz dneva v dan skozi enostavno berljive grafe.

Analizira vaš spanec

Force deluje tudi ponoči. Spremlja vaš vzorec spanja in vam nudi dragocene informacije, ki vam pomagajo obrniti nemirne noči na miren spanec. Z vgrajenim tihim nežnim vibriranjem vas lahko zjutraj tudi zbudi. 
Prenesi za iPhone Prenesi za Android
Aplikacija za Fitbit Force senzor aktivnosti Aplikacija za Fitbit Force senzor aktivnosti Aplikacija za Fitbit Force senzor aktivnosti Aplikacija za Fitbit Force senzor aktivnosti