Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Izdelka ni več v ponudbi!

Na žalost tega izdelka iz različnih razlogov (nedobavljivost, neaktualnost, posodobitev modela...) ne prodajamo več.

Fitbit Charge 2 senzor aktivnosti

Brezžični senzor vsakodnevnih aktivnosti in analize spanja.

Paket vsebuje

 • Fitbit Charge 2
 • USB sprejemnik za brezžično sinhronizacijo
 • Polnilni kabel

Kompatibilnost z modeli

Koristne informacije

 • Blagovna znamka:

  Fitbit

 • Garancija:

  1 leto

 • MPN:

  CHARGE 2

Fitbit Charge 2 je fitnes senzor v obliki zapestnice za spremljanje vsakodnevnih aktivnosti, nadzoruje kvaliteto vašega spanja, meri srčni utrip, meritve pa prenaša brezžično in popolnoma samodejno.

Opis izdelka

Programska oprema

Samodejna sinhronizacija

Fitbit Charge 2 se samodejno sinhronizira z vašim pametnim telefonom skozi ves dan. Podatki se brezžično prenašajo na brezplačna spletna orodja, dosegljiva preko spletnega brskalnika ali mobilne aplikacije kjerkoli in kadarkoli jih potrebujete.

Dosežite svoje cilje

Postavite si izziv vsak dan. Povečajte svojo aktivnost, namesto dvigala izberite stopnice, prehodite dodatni kilometer in poskušajte doseči ali preseči priporočilo svetovne zdravstvene organizacije - 10.000 korakov dnevno. Pregledujete vaš napredek iz dneva v dan skozi enostavno berljive grafe.

Analizira vaš spanec

Charge 2 deluje tudi ponoči. Spremlja vaš vzorec spanja in vam nudi dragocene informacije, ki vam pomagajo obrniti nemirne noči na miren spanec. Z vgrajenim tihim nežnim vibriranjem vas lahko zjutraj tudi zbudi. 
Prenesi za iPhone Android Windows Phone
Aplikacija za Fitbit Charge 2 senzor aktivnosti Aplikacija za Fitbit Charge 2 senzor aktivnosti Aplikacija za Fitbit Charge 2 senzor aktivnosti Aplikacija za Fitbit Charge 2 senzor aktivnosti