Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Izdelka ni več v ponudbi!

Na žalost tega izdelka iz različnih razlogov (nedobavljivost, neaktualnost, posodobitev modela...) ne prodajamo več.

cocktailAudio X10 mini HiFi avdio sistem

Zmogljiv kompaktni strežnik glasbe in internetni radio predvajalnik.

Paket vsebuje

  • cocktailAudio X10 (trdi disk ni vključen)
  • 100~240V napajalnik
  • IR daljinski upravljalnik z dvema "AAA" baterijama
  • USB slave kabel

Koristne informacije

X10 je mini HiFi glasbeni stolp z integriranim ojačevalcem, na katerega lahko shranite vašo celotno glasbeno zbirko CD-jev, pretakate glasbo preko lokalne mreže ali poslušate spletni radio.

Opis izdelka

cocktailAudio X10 se zdi na prvi pogled kot povsem običajen micro Hi-Fi sistem, vendar vas bo ob prvem preizkusu popolnoma presenentil.

Več kot Hi-Fi komponenta
X10 je revolucionarna Hi-Fi komponenta s hitrim pogonom in režo na sprednji strani ter z vgrajenim 3,5" barvnim LCD zaslonom za prikazovanje kvalitetnega in lepo oblikovanega uporabniškega vmesnika. X10 za shranjevanje vaše avdio zbirke uporablja 3,5" SATA trdi disk. Trdi disk s kapaciteto 1 ali 2 TB zadostuje za shranjevanje vaše celotne avdio zbirke.

Kvaliteten 60-vatni ojačevalec
X10 ima vgrajen visoko kvaliteten 60W ojačevalec, ki preko vašega obstoječega Hi-Fi sistema ali zvočnikov pričara čudovit zvok. Seveda pa X10 opcijsko ponuja tudi dizajnerske namizne zvočnike.

Podpora številnim avdio kodekom
V nasprotju z običajnimi Hi-Fi sistemi, X10 podpira številne avdio formate, kot so MP3, FLAC, WAV, WMA, AAC, M4A, PCM, OGG, M3U in PLS.

Shranjevanje zgoščenk v skupno bazo
Koliko zgoščenk imate? Na trdi disk X10 lahko naložite (shranite) svojo celotno avdio zbirko in tako do svoje glasbe kadarkoli dostopate brez težav. Zgoščenko lahko shranite v različne avdio zapise kot so MP3, OGG, FLAC ali WAV.

Presnemavanje LP plošč in kaset
Imate doma staro zbirko gramofonskih plošč ali kaset? Naj ne samevajo več na podstrešju! Sedaj jih lahko enostavno posnamete na trdi disk X10.

Mrežna povezava in pretakanje glasbe
Povežite X10 s svojim domačim omrežjem preko Etherneta ali Wi-Fi brezžičnega omrežja (opcijsko) in ugotovite kaj resnično zmore. Glasbo lahko predvajate iz oddaljenega računalnika in jo prenesete v glasbeno bazo podatkov vašega X10.

Napreden spletni radio
Ko je X10 povezan z omrežjem (internet), lahko uživate v najbolj naprednem spletnem radiu na svetu.

Podrobnejše informacije o izdelku si lahko ogledate na www.cocktailaudio.si.