Količina:

0


Znesek:

0,00

GoPro HERO12 Black Creator Edition

Komplet HERO12 kamere in dodatne opreme

Paket vsebuje

  • HERO12 Black kamera, Enduro polnilna baterija, ukrivljeni samolepljivi nastavek, nastavek za hitro pritrjevanje + vijak in USB-C kabel, 1x Volta (Battery Grip / Tripod / Remote), 1x Media Mod, 1x Light Mod

Koristne informacije

GoPro HERO12 Black Creator Edition je komplet, ki vsebuje najzmogljivejši in najnovejši model HERO12 kamere in dodatno opremo Volta, Media Mod in Light Mod za zajemanje vsebine, ki olajša vloganje, snemanje filmov in pretakanje v živo kot kdaj koli prej.

Zaloga: na zalogi v skladišču

  • Cena:

    699,99 €

Dodaj v košarico

Brezplačna poštnina znotraj Slovenije v primeru plačila po predračunu!

AKCIJA: Ob hkratnem nakupu GoPro kamere + pomnilniške kartice, vam nudimo kartico po še posebej nizki ceni (128GB za 29€)!

Opis izdelka

Programska oprema

Upravljanje kamere na daljavo

Uporabite vaš pametni telefon ali tablico kot priročen daljinski upravljalnik za GoPro kamero. Priročno za hitro prilagajanje nastavitev, vklop/izklop snemanja, pregled stanja baterije, ko je dostop do kamere otežen. »Live preview omogoča vpogled kadra na vaši pametni napravi, kot ga vidi GoPro kamera!

Ogled fotografij in video posnetkov

Nič več čakanja, da se vrnete domov za računalnik. Uporabite GoPro App za ogled fotografij in predvajajte video posnetke, ki ste jih zajeli. Lahko jih tudi brišete, tako da bo na vaši pomnilniški kartici vedno dovolj prostora.

Delite posnetke z ostalimi

Izbrane fotografije in video posnetke lahko v trenutku delite z vašimi prijatelji na drugem koncu sveta. Prenesite jih na vašo pametno napravo in jih delite preko e-pošte, MMS, Instagram, Facebook.
Prenesi za iPhone iPad Prenesi za Android
Aplikacija za GoPro HERO12 Black Creator Edition Aplikacija za GoPro HERO12 Black Creator Edition Aplikacija za GoPro HERO12 Black Creator Edition