Količina:

0


Znesek:

0,00

Izdelka ni več v ponudbi!

Na žalost tega izdelka iz različnih razlogov (nedobavljivost, neaktualnost, posodobitev modela...) ne prodajamo več.

GoPro HERO9 Black

Napredna akcijska kamera s Hyper Smooth 3.0 stabilizacijo

Paket vsebuje

  • HERO9 Black kamera
  • baterija
  • ukrivljena lepljiva 3M ploščica za pritrjevanje
  • zaponka za hitro pritrjevanje z vijakom
  • USB kabel
  • zaščitna torbica

Koristne informacije

GoPro HERO9 Black je vodotesna akcijska kamera s podporo 5K videu, 20MP fotografijam, Hyper Smooth 3.0 stabilizaciji in 30% daljšo avtonomijo baterije.
AKCIJA: Ob hkratnem nakupu GoPro kamere + pomnilniške kartice, vam nudimo kartico po še posebej nizki ceni (128GB za 29€)!

Opis izdelka

Programska oprema

Upravljanje kamere na daljavo

Uporabite vaš pametni telefon ali tablico kot priročen daljinski upravljalnik za GoPro kamero. Priročno za hitro prilagajanje nastavitev, vklop/izklop snemanja, pregled stanja baterije, ko je dostop do kamere otežen. »Live preview omogoča vpogled kadra na vaši pametni napravi, kot ga vidi GoPro kamera!

Ogled fotografij in video posnetkov

Nič več čakanja, da se vrnete domov za računalnik. Uporabite GoPro App za ogled fotografij in predvajajte video posnetke, ki ste jih zajeli. Lahko jih tudi brišete, tako da bo na vaši pomnilniški kartici vedno dovolj prostora.

Delite posnetke z ostalimi

Izbrane fotografije in video posnetke lahko v trenutku delite z vašimi prijatelji na drugem koncu sveta. Prenesite jih na vašo pametno napravo in jih delite preko e-pošte, MMS, Instagram, Facebook.
Prenesi za iPhone iPad Prenesi za Android
Aplikacija za GoPro HERO9 Black Aplikacija za GoPro HERO9 Black Aplikacija za GoPro HERO9 Black Aplikacija za GoPro HERO9 Black