GoPro HERO3+ Black Edition, Najnaprednejša akcijska video kamera z vgrajeno Wi-Fi brezžično povezavo. - cekarcek.si

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Izdelka ni več v ponudbi!

Na žalost tega izdelka iz različnih razlogov (nedobavljivost, neaktualnost, posodobitev modela...) ne prodajamo več.

GoPro HERO3+ Black Edition

Najnaprednejša akcijska video kamera z vgrajeno Wi-Fi brezžično povezavo.

GoPro HERO3+ Black Edition je najnaprednejša GoPro kamera. Manjša in lažja od predhodnice, daljša avtonomija baterije, priložen daljinski upravljalnik, izboljšan zajem pri slabših svetlobnih pogojih in hitrejši Wi-Fi vmesnik.

Brezplačna poštnina znotraj Slovenije v primeru plačila po predračunu!

Opis izdelka

HERO3+ model ni več dobavljiv. Aktualne modele kamer najdete v kategoriji GoPro kamere.Najmanjša, najlažja GoPro kamera

HERO3+ je skupaj z vodotesnim ohišjem 20% manjša in lažja kot predhodnica, ter tako še bolj vsestransko priročna za pritrjevanje na telo in opremo. Ohišje je vodotesno do 40m globine in ima ravno lečo za popolno ostrino tudi pod vodno gladino.

Profesionalna kvaliteta videa

Osupljiva kakovost videa je GoPro pripeljala med najbolje prodajane kamere na svetu in HERO3+ Black Edition nadaljuje tradicijo. Zajem videa pri 1440p48, 1080p60, 960p100 in 720p120 (idealno za upočasnjene akcijske posnetke) in ultra visoka ločljivost 4Kp15 in 2.7Kp30 (kino kvaliteta). Za brezhiben zajem posnetkov priporočamo microSD pomnilniško kartico s klasifikacijo Class 10.

Zmogljiv zajem fotografij

Zmožnost sekvenčnega fotografiranja čudovitih 12MP fotografij s hitrostjo do 30 slik na sekundo, fotografiranje s časovnim intervalom vsake 0,5 sekunde (razpoložljivi intervali: 0.5, 1, 2, 5, 10, 30 ali 60s). Možnost fotografiranja brez prekinitve, pri kateri kamera zajame po 3, 5 ali 10 fotografij ločljivosti 12MP vsako sekundo.

Nova samodejna prilagoditev slabi svetlobi

Kamera bo samodejno zaznala slabo svetlobo in prilagodila število sličic na sekundo (fps) ter tako optimizirala kvalteto slike. Idealno za hitre prehode med svetlimi in temnimi področji.

30% daljša avtonomija baterije

Podaljšano delovanje baterije v HERO3+ Black Edition kameri (v primerjavi s predhodnico) poveča količino posnetkov, ki jih lahko zajamemo s polno baterijo.

Brezžično upravljanje

Vgrajen 4x hitrejši Wi-Fi vmesnik omogoča izboljšano izkušnjo pri uporabi s priloženim GoPro daljincem in z GoPro aplikacijo za mobilne naprave.Podrobnejše informacije o izdelku si lahko ogledate na snemaj.si/gopro-hero3plus-black-edition
GoPro HERO3+ Black Edition
 • GoPro HERO3+ Black Edition
 • GoPro HERO3+ Black Edition
 • GoPro HERO3+ Black Edition
 • GoPro HERO3+ Black Edition
 • GoPro HERO3+ Black Edition

Paket vsebuje

 • GoPro HERO3+ Black Edition kamera
 • Vodotesno ohišje (do 40m globine) z ravno lečo
 • Izboljšana Li-ion baterija
 • Wi-Fi Remote - daljinski upravljalnik
 • Quick Release nastavek za hitro pritrjevanje
 • 1x ukrivljena + 1x ravna lepljiva 3M ploščica za pritrjevanje
 • 3-smerni tečaj za pritrjevanje
 • USB polnilni kabel

Koristne informacije

Programska oprema

Upravljanje kamere na daljavo

Uporabite vaš pametni telefon ali tablico kot priročen daljinski upravljalnik za GoPro kamero. Priročno za hitro prilagajanje nastavitev, vklop/izklop snemanja, pregled stanja baterije, ko je dostop do kamere otežen. »Live preview« omogoča vpogled kadra na vaši pametni napravi, kot ga vidi GoPro kamera!

Ogled fotografij in video posnetkov

Nič več čakanja, da se vrnete domov za računalnik. Uporabite GoPro App za ogled fotografij in predvajajte video posnetke, ki ste jih zajeli. Lahko jih tudi brišete, tako da bo na vaši pomnilniški kartici vedno dovolj prostora.

Delite posnetke z ostalimi

Izbrane fotografije in video posnetke lahko v trenutku delite z vašimi prijatelji na drugem koncu sveta. Prenesite jih na vašo pametno napravo in jih delite preko e-pošte, MMS, Instagram, Facebook.
Prenesi za iPhone Android Windows Phone
Aplikacija za GoPro HERO3+ Black Edition Aplikacija za GoPro HERO3+ Black Edition Aplikacija za GoPro HERO3+ Black Edition Aplikacija za GoPro HERO3+ Black Edition