Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Izdelka ni več v ponudbi!

Na žalost tega izdelka iz različnih razlogov (nedobavljivost, neaktualnost, posodobitev modela...) ne prodajamo več.

GoPro HERO3+ Silver Edition

Izredno zmogljiva akcijska video kamera z vgrajeno Wi-Fi brezžično povezavo.

GoPro HERO3+ Silver Edition je izredno zmogljiva kamera, v kateri je vgrajen WiFi, 10MP senzor, 1080p ločljivost, priloženo vodotesno ohišje z ravno lečo.

Brezplačna poštnina znotraj Slovenije v primeru plačila po predračunu!

Opis izdelka

HERO3+ model ni več dobavljiv. Aktualne modele kamer najdete v kategoriji GoPro kamere.GoPro HERO3+ Silver Edition je 2x zmogljivejša od predhodnice, saj zmore zajeti ločljivost 1080p pri 60fps in 10MP fotografije pri 10 sličicah na sekundo. Skupaj z ohišjem je 15% manjša in lažja od predhodnice, priloženo vodotesno ohišje je vodotesno do 40m globine in ima ravno lečo za popolno ostrino tudi pod vodno gladino. Vgrajen hitrejši Wi-Fi vmesnik, izboljšan zajem pri slabših svetlobnih pogojih in 30% daljša avtonomija baterije.

Za brezhiben zajem posnetkov priporočamo uporabo v kombinaciji z microSD pomnilniško kartico s klasifikacijo Class 10.Podrobnejše informacije o izdelku si lahko ogledate na snemaj.si/gopro-hero3plus-silver-edition
GoPro HERO3+ Silver Edition
  • GoPro HERO3+ Silver Edition
  • GoPro HERO3+ Silver Edition
  • GoPro HERO3+ Silver Edition

Paket vsebuje

  • GoPro HERO3+ Silver Edition kamera
  • Vodotesno ohišje (do 40m globine) z ravno lečo
  • Izboljšana Li-ion baterija
  • Quick Release nastavek za hitro pritrjevanje
  • 1x ukrivljena + 1x ravna lepljiva 3M ploščica za pritrjevanje
  • 3-smerni tečaj za pritrjevanje
  • USB polnilni kabel

Koristne informacije

Programska oprema

Upravljanje kamere na daljavo

Uporabite vaš pametni telefon ali tablico kot priročen daljinski upravljalnik za GoPro kamero. Priročno za hitro prilagajanje nastavitev, vklop/izklop snemanja, pregled stanja baterije, ko je dostop do kamere otežen. »Live preview« omogoča vpogled kadra na vaši pametni napravi, kot ga vidi GoPro kamera!

Ogled fotografij in video posnetkov

Nič več čakanja, da se vrnete domov za računalnik. Uporabite GoPro App za ogled fotografij in predvajajte video posnetke, ki ste jih zajeli. Lahko jih tudi brišete, tako da bo na vaši pomnilniški kartici vedno dovolj prostora.

Delite posnetke z ostalimi

Izbrane fotografije in video posnetke lahko v trenutku delite z vašimi prijatelji na drugem koncu sveta. Prenesite jih na vašo pametno napravo in jih delite preko e-pošte, MMS, Instagram, Facebook.
Prenesi za iPhone iPad Prenesi za Android
Aplikacija za GoPro HERO3+ Silver Edition Aplikacija za GoPro HERO3+ Silver Edition Aplikacija za GoPro HERO3+ Silver Edition Aplikacija za GoPro HERO3+ Silver Edition