Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Izdelka ni več v ponudbi!

Na žalost tega izdelka iz različnih razlogov (nedobavljivost, neaktualnost, posodobitev modela...) ne prodajamo več.

GoPro HERO3: White Edition

Cenovno najugodnejša akcijska video kamera z vgrajeno Wi-Fi brezžično povezavo.

GoPro HERO3 White Edition je cenovno najugodnejši model: vgrajen WiFi, 5MP senzor, 1080p ločljivost, priloženo vodotesno ohišje z ravno lečo.

Brezplačna poštnina znotraj Slovenije v primeru plačila po predračunu!

Opis izdelka

HERO3 White Edition ni več dobavljiv. Predlagamo vam alternativo v podobnem cenovnem rangu - novejši in zmogljivejši model GoPro HERO Session.GoPro HERO3: White Edition je 15% manjša in lažja od predhodnice, z možnostjo zajema profesionalnega videa ločljivosti 1080p30 in 5MP fotografij s hitrostjo do 3 slik na sekundo. Z vgrajenim Wi-Fi vmesnikom omogoča zajemanje in deljenje vaših dogodivščin lažje kot kadarkoli doslej.

Za brezhiben zajem posnetkov priporočamo uporabo v kombinaciji z microSD pomnilniško kartico s klasifikacijo Class 10.Podrobnejše informacije o izdelku si lahko ogledate na snemaj.si/gopro-hero3-white-edition
GoPro HERO3: White Edition
  • GoPro HERO3: White Edition
  • GoPro HERO3: White Edition
  • GoPro HERO3: White Edition
  • GoPro HERO3: White Edition

Paket vsebuje

  • GoPro HERO3: White Edition kamera
  • Vodotesno ohišje (do 40m globine) z ravno lečo
  • Li-ion baterija za polnjenje
  • Quick Release nastavek za hitro pritrjevanje
  • 1x ukrivljena + 1x ravna lepljiva 3M ploščica za pritrjevanje
  • USB polnilni kabel

Koristne informacije

Programska oprema

Upravljanje kamere na daljavo

Uporabite vaš pametni telefon ali tablico kot priročen daljinski upravljalnik za GoPro kamero. Priročno za hitro prilagajanje nastavitev, vklop/izklop snemanja, pregled stanja baterije, ko je dostop do kamere otežen. »Live preview« omogoča vpogled kadra na vaši pametni napravi, kot ga vidi GoPro kamera!

Ogled fotografij in video posnetkov

Nič več čakanja, da se vrnete domov za računalnik. Uporabite GoPro App za ogled fotografij in predvajajte video posnetke, ki ste jih zajeli. Lahko jih tudi brišete, tako da bo na vaši pomnilniški kartici vedno dovolj prostora.

Delite posnetke z ostalimi

Izbrane fotografije in video posnetke lahko v trenutku delite z vašimi prijatelji na drugem koncu sveta. Prenesite jih na vašo pametno napravo in jih delite preko e-pošte, MMS, Instagram, Facebook.
Prenesi za iPhone iPad Prenesi za Android
Aplikacija za GoPro HERO3: White Edition Aplikacija za GoPro HERO3: White Edition Aplikacija za GoPro HERO3: White Edition Aplikacija za GoPro HERO3: White Edition