Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Odprema naročil poteka nemoteno. Zaradi nevarnosti širjenja virusa Pošta Slovenije paketov s plačilom po povzetju ne dostavlja do vrat, zato vas naprošamo, da spletne nakupe poravnate z nakazilom preko spletne banke.
Količina:

0


Znesek:

0,00

DoorBird D301A pretvornik

Nadgradnja analognega video domofona v IP domofon

DoorBird D301A je pretvornik, ki omogoča nadgradnjo vašega obstoječega analognega video domofona v pametni IP video domofon.

Dobava: predvidoma 1 dan

  • Cena:

    254,99 €

Dodaj v košarico

Brezplačna poštnina znotraj Slovenije v primeru plačila po predračunu!

Opis izdelka

DoorBird D301A pretvori analogni signal vašega video domofona v IP video domofon. Pretvornik enostavno povežete z notranjo enoto obstoječega analognega video domofona, funkcionalnosti obstoječe notranje enote se ohranijo v celoti.
DoorBird D301A pretvornik

Paket vsebuje

  • 1 x D301A
  • 1 x Power supply unit (mains adaptor)
  • with four country-specific adaptors
  • (110 - 240 V AC to 15 V DC)
  • 1 x Small parts
  • 1 x Installation manual

Koristne informacije

Programska oprema

Zvoni na vašem pametnem telefonu

Komunicirajte z vašim obiskovalcem preko pametnega telefona ali tablice, kjerkoli se nahajate. Na DoorBird lahko s pripadajočo mobilno aplikacijo povežete do 8 naprav.

Zgodovina obiskovalcev

Možnost vpogleda v zgodovino obiskov, opremljenih s sliko, datumom in časom. Opcijsko je na voljo tudi snemanje v oblaku.

Odklepanje vrat ali vklop sirene na daljavo

Poleg komunikacije z obiskovalcem vam aplikacija mogoča tudi možnost odpiranja elektronske ključavnice vrat ali vklop glasne sirene na daljavo.

Prenesi za iPhone Prenesi za Android