Količina:

0


Znesek:

0,00

Aqara G4 pametni video domofon

Paket vsebuje

 • 1x Glavni modul zvonca 1x Chime Chime Repeater 1x Uporabniški priročnik 1x kabel USB-C v USB-A 6x AA baterija 1x Izvijač 1x Komplet stenskih vijakov in sider 1x Komplet klinastih vijakov 1x 20° klinasti nosilec

Koristne informacije

Aqara G4 je pametni video domofon z lokalno umetno inteligenco, ki se uporablja za opozorila za prepoznavanje obraza, avtomatizacijo in še veliko več.

Zaloga: na zalogi v skladišču

 • Cena:

  129,99 €

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Aqara G4 je unikaten video zvonec, ki deluje z Applovim HomeKit Secure Video in podpira pretakanje na pametne zaslone Google in Alexa. Vključuje lokalno umetno inteligenco, ki se uporablja za opozorila za prepoznavanje obraza, avtomatizacijo in še veliko več. Napaja se lahko žicno ali s pomožjo priloženih baterij.

Ključne prednosti:
 • vgrajena kamera s širokim kotom 162° in ločljivostjo 1080p
 • priložen 95 dB zvonec (ki deluje tudi kot Wi-Fi repeater)
 • podpora MicroSD karticam do 512 GB
 • brezplačna shramba v oblaku do 7 dni
 • prepoznavanje obraza in dnevniki v napravi
 • podpora HomeKit, Google, Alexa in IFTTT
 • Žično ali 4-mesečno napajanje z baterijo

Lokalno prepoznavanje obraza z umetno inteligenco
Vgrajen lokalni algoritem obraza je največja prednost zvonca Aqara. Ljudem lahko pomaga hitro prepoznati identiteto osebe pred vrati, tako da označi ime določenega obraza in potisno obvestilo prek aplikacije ali nastavi različne avtomatizacije* glede na določeno osebo. Tudi če je povezava z omrežjem včasih prekinjena, to ne bo vplivalo na funkcijo prepoznavanja.

Deluje z Apple Home itd.
To je prvi hišni zvonec HomeKit Secure Video na baterijski osnovi**. Varnost z HomeKit Secure Video. Video analiza in obvestila se izvajajo v vaših napravah Apple, kot so iPad, telefon, Apple TV. Vse je šifrirano, preden se shrani v Applov iCloud***. Poleg tega lahko realizira medsebojno povezavo zvoka in videa z Googlom in Alexo ter se medsebojno poveže z aplikacijo Yandex Smart Home, da doseže avtomatizacijo.

Brezplačen oblak in lokalna shramba
Aqara G4 ve, kako vam prihraniti denar, vendar še vedno zagotavlja dobro izkušnjo shranjevanja – 7 dni brezplačnega shranjevanja v oblaku, kar je enakovredno prihranku do 60 USD na leto pri naročninah. Notranji zvonec G4 ponuja možnost shranjevanja na lokalno kartico microSD (ni vključena), kar je varnejše in priročnejše. V prihodnosti načrtujemo tudi lansiranje pomnilnika NAS, da bi našim uporabnikom zagotovili več možnosti.

Video na zahtevo in dvosmerni pogovor
Odgovarjajte na prostem od kjer koli. Ali pa glejte in se pogovarjajte v živo s svojega pametnega telefona, ne glede na to, ali ste doma ali na drugem koncu sveta, se zdi, da ste vedno doma. Ko pride obiskovalec, APP potisne opomnik in kadar koli lahko preverite situacijo pred vrati prek videa, se pogovorite ali preverite. Zahvaljujoč 162° širokokotnemu vidnemu polju +1080p HD Video + polno stekleni (4 stekleni) leči G4 lahko prikazuje video bolj jasno in stabilno. Kaj je več? G4 je primeren za zunanjo uporabo, zahvaljujoč stabilnosti višje temperature okolja (mrzlo/vroče) in stopnji vodoodpornosti IPX3.******

Baterija in žični 2-v-1
Čeprav ima G4 izjemno poln funkcij, je življenjska doba baterije G4 ena najdaljših: paket s 6 baterijami omogoča uporabo do 4 mesece****. Poleg tega lahko G4 povežete z 12-24V AC ali 8-24V DC transformatorjem, baterije pa bodo uporabljene samo v primeru izpada električne energije!

Priložen repetitor zvonjenja
Zvonec G4 je opremljen z notranjim repetitorjem zvonjenja. Edinstven Chime-Repeater je opremljen z glasnim 95 dB zvočnikom in vrati USB-C za bolj prilagodljivo namestitev. Poleg tega se lahko napaja celo iz napajalnika* ali mini-UPS za rezervno baterijo*!.

Možnost spreminjanja glasu
G4 ima edinstveno tehnologijo dialoga za spreminjanje glasu. Poseben je v kategoriji video zvoncev. Uporabniki lahko spremenijo glas zvoka interkoma v glas strica, glas robota in glas klovna, kar lahko bolje zaščiti uporabnikovo zasebnost in identiteto.

Podpira način Ne moti
Uporabniki lahko prilagodijo čas zvonjenja in glasnost zvonjenja hišnega zvonca. Ko je način Ne moti vklopljen, lahko uporabniki še vedno sedijo in se sprostijo, tudi če nekdo zlonamerno pozvoni sredi noči.

Prilagojene melodije zvonjenja po meri
Podpira uporabnike, da naložijo prilagojene melodije zvonjenja po meri kot zvok hišnega zvonca, ki jih je mogoče samodejno konfigurirati za predvajanje na zunanjem zvoncu ali notranjem repetitorju, in realizira samodejno konfiguracijo povezav, kot je prepoznavanje neznancev in oddajanje na zunanjem zvoncu »Tom ni pri domov, prosim pridi jutri nazaj."

Različni alarmi za nenormalno stanje
Ko je zvonec na silo razstavljen, je zunanja temperatura okolja nenormalno visoka/nizka, ljudje ostanejo pri vratih, je baterija skoraj prazna itd., je mogoče stanje alarma prilagodljivo konfigurirati tako, da opomni lastnika, naj bo pozoren na varnostno stanje vrat in delovno stanje opreme.

Nastavite območje maskiranja
Zaščito zasebnosti lahko nastavite za do 3 določena področja na zaslonu. Po nastavitvi bodo določena področja na zaslonu v živo in video zaslonu blokirana, kar lahko zaščiti zasebnost sosedov. Ta funkcija je v celoti upoštevana za uporabnike, ki živijo v večstanovanjskih stavbah.

* Za avtomatizacijo in povezavo z drugimi pametnimi napravami morate kupiti dodatno Zigbee Hub.
** Za upravljanje tega pripomočka, ki podpira HomeKit, priporočamo najnovejšo različico sistema IOS ali iPadOS. HomeKit Secure Video zahteva podprt načrt iCloud+ in HomePod mini, HomePod, Apple TV ali iPad, nastavljen kot domače vozlišče. Priporočamo, da posodobite programsko opremo in operacijski sistem na najnovejšo različico.
*** iCloud ali druga podprta shramba v oblaku tretjih oseb ni vključena in jo je treba nadzorovati ločeno prek ustrezne aplikacije.
**** Izračun predvideva 35 prebujanj naprave in 6-sekundno snemanje videa dogodkov na dan.
***** Aqara ne ponuja kartic MicroSD, uporabniki morajo kupiti dodatne.
******Video Doorbell G4 je priporočljivo namestiti na verando ali v druga senčna območja.

Avtomatizacije:
1. Brezkontaktni zvonec za maksimalno varnost
Samo naredite avtomatizacijo, ki bo predvajala vnaprej posneto melodijo zvonjenja po meri glavni enoti G4, ko bo na verandi zaznana neznana oseba (na primer "Dragi gost, ostani še 5 sekund in zvonec bo samodejno zazvonil"), in zvonec bo pozvonil, ne da bi se ga morali dotakniti!

2. Avtomatizacije, ki jih sproži zaznavanje obrazov
Upravljanje pametnega doma je postalo prilagojeno: ko vstopite v svoj dom, bodo avtomatsko nadzorovane le naprave, ki jih potrebujete. Prav tako boste lahko konfigurirali različna dejanja, ki se bodo sprožila, če bo zaznan vaš družinski član, sprehajalec psa ali katera koli druga določena oseba.

3. G4 je izvedljiv del alarmnega sistema Aqara Home
Skupaj z vozlišči Aqara Zigbee bo G4 postal ne le varnostna kamera, ki bo snemala dogajanje na vaši verandi, ampak tudi glasna 95 dB sirena, ki bo alarmirala v primeru vloma, vibracij, puščanja vode ali drugih dogodkov. odkrito.

Več informacij na uradni strani: www.aqara.com/...Programska oprema

Aqara pametni video domofon lahko upravljate s pripadajočo mobilno aplikacijo Aqara Home oz. Xiaomi Home, ima pa tudi uradno podporo za Apple HomeKit.

Prenesi za iOS Android

Aplikacija za Aqara G4 pametni video domofon