Količina:

0


Znesek:

0,00

Aqara pametni podalajec hrane za hišne ljubljenčke

Aqara Smart Pet Feeder C1

Paket vsebuje

  • 1x Aqara Smart Pet Feeder

Kompatibilnost z modeli

  • Za povezljivost Aqara Smart Pet Feeder z internetom ali HomeKit podporo, potrebujete Aqara Hub.

Koristne informacije

Aqara Smart Pet Feeder C1 je pametni podalajec hrane za hišne ljubljenčke s prostornino 4 litre.

Zaloga: kontaktirajte nas

Obvestite me, ko bo izdelek ponovno na zalogi

  • Cena:

    119,99 €

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

Zahvaljujoč avtomatizaciji aplikacije Aqara Home ni omejitev porcij hranjenja, hrano lahko razdelite glede na navade vašega ljubljenčka. Priložena vrečka za sušilno sredstvo ohranja hrano svežo in hrustljavo. Vsi deli krmilnice, ki so v stiku s hrano vašega hišnega ljubljenčka, so izdelani iz materialov, ki so varni za hišne ljubljenčke. Posodo iz nerjavečega jekla, plastični rezervoar in gumijasto dozirno kolo je enostavno očistiti in odstraniti.

Poleg napajanja prek vrat USB-A, Pet Feeder C1 podpira izbirno rezervno baterijo tipa D (adapter in baterija tipa D nista vključena), tako da vam ni treba skrbeti, da bo vaš ljubljeni ljubljenček boste lačni, tudi če vam doma zmanjka elektrike. Še več, hranilnik za pse Aqara ima vgrajen mikrofon, s katerim lahko posnamete glasovno sporočilo svojemu hišnemu ljubljenčku in ga pokličete, ko bo hrana razdeljena.za hišne ljubljenčke C1, posnela videoposnetek in ga označila na časovni osi videoposnetka, kar vam lahko pomaga preveriti, ali so vaši hišni ljubljenčki pojedli svoje hrano.

Potrebno je vozlišče Aqara Zigbee 3.0, ki se prodaja ločeno. Zahteva varno omrežno povezavo Wi-Fi 2,4 gigaherca za Hub M2/ M1S/ E1/M1S Gen2 in Camera Hub G2H Pro/ G2H ter 2,4/5 GHz Wi-Fi za Camera Hub G3. (Podprta je tudi žična povezava prek Ethernet RJ45 za Hub M2). Hranilnik za hišne ljubljenčke s prostornino rezervoarja 4 L za približno 16 skodelic hrane, najboljši za mačke ter majhne do srednje velike pse.

Po nastavitvi prizorišča v aplikaciji Aqara Home boste lahko krmilili svojo krmilnico za hišne ljubljenčke C1, tudi ko ste na stotine kilometrov stran od doma ali z glasovnimi ukazi s Siri, Alexa ali Google Assistant. (*Upoštevajte: ta naprava NI združljiva z HomeKit ali Alexa. Lahko pa jo upravljate z glasom zahvaljujoč domačim prizorom Aqara. Za več informacij si oglejte video o izdelku.) Hranilnik za hišne ljubljenčke C1 podpira načrte in urnike hranjenja.

Napajalnik za mačke Aqara vam lahko pomaga uživati v avtomatiziranem nadzoru drugih naprav Aqara. Podprte so avtomatizacije prek aplikacije Aqara Home in IFTTT. Na primer, pri Aqara Camera Hub G3 se bo ČE je bila hrana razdeljena, POTEM kamera samodejno obrnila na podajalnik za hišne ljubljenčke C1, posnela videoposnetek in ga označila na časovni osi videoposnetka, kar vam lahko pomaga preveriti, ali so vaši hišni ljubljenčki pojedli svoje hrano.

Več informacij na uradni strani: www.aqara.com/...





Programska oprema

Aqara Smart Pet Feeder lahko upravljate s pripadajočo mobilno aplikacijo Aqara Home oz. Xiaomi Home, ima pa tudi uradno podporo za Apple HomeKit.

Prenesi za iOS Android

Aplikacija za Aqara pametni podalajec hrane za hišne ljubljenčke