Količina:

0


Znesek:

0,00

Aqara gonilnik za senčila E1

Aqara Roller Shade Driver E1

Paket vsebuje

  • Aqara gonilnik za senčila E1
  • 2x vijak
  • 2x raztezna cev
  • 1x dvostranski lepilni trak
  • 3x rezervna vrtljiva plošča
  • 1x kabel USB-C na USB-A

Kompatibilnost z modeli

  • Aqara gonilnik ne deluje samostojno, temveč potrebujete Aqara Hub, s katerim brezžično komunicira preko ZigBee protokola.

Koristne informacije

Aqara Roller Shade Driver E1 je gonilnik za senčila, ki deluje na brezžičnem komunikacijskem protokolu Zigbee 3.0.

Zaloga: na zalogi v skladišču

  • Cena:

    59,99 €

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Aqara Roller Shade Driver E1 uporablja Zigbee 3.0, ki ima boljšo stabilnost, združljivost in več funkcij. Za delovanje potrebuje Zigbee Aqara HUB.

Vsestranska združljivost

Omogoča, da so dodatki, ki jih povezani z vozliščem, združljivi z najbolj priljubljenimi ekosistemi in glasovnimi pomočniki, kot so HomeKit, Alexa, Google in IFTTT.

Enostavna namestitev

Preprosto privijte Aqara Roller Shade Driver E1 na steno, pritrdite adapter in vstavite kabel vašega rolerja. Upoštevajte, da se lahko uporablja samo za rolete z debelino plastične/kovinske kroglice med 3-6 mm. (Priložena sta 2 vijaka, 2 ekspanzijski cevi in ??1 dvostranski lepilni trak).

Dolga življenjska doba baterije

Ni vam treba skrbeti za polnjenje vsak teden. Aqara Roller Shade Driver E1 ima 2-mesečno življenjsko dobo baterije, kar je več kot dvakrat več kot pri drugih podobnih izdelkih. Za polnjenje naprave se uporablja najbolj vsestranska vrata Type-C. (kabel USB-C na USB-A je priložen)

Vnaprej nastavljen urnik in položaj

Nastavite urnik glede na svoje potrebe in vaša senčila se bodo samodejno odprla ali zaprla na določen položaj ob določenem času. Na primer, lahko prosto nastavite čas, ko se zbudite, zapustite dom, prispete domov in spite.

Home Automation

Z gonilnikom Aqara Roller Shade Driver E1 in drugimi napravami za pametni dom Aqara (potreben je Aqara Hub M2 ali Camera Hub G2H) lahko uživate v popolnoma avtomatiziranem pametnem domu brez ročnega upravljanja. Na primer, senčnik se samodejno zapre, če greste ven, če senzor gibanja Aqara 10 minut ne zazna gibanja ali senzor za vrata in okna Aqara zazna, da so vrata zaprta.

Barva: Bela
Model: RSD-M01
Brezžični protokol: Zigbee 3.0 IEEE 802.15.4
Dimenzije: 42×37×165 mm
Delovna temperatura: -10 ~ 55 ?
Delovna vlažnost: 0 ~ 95 % relativne vlažnosti, brez kondenzacije
Tip baterije: Litijeva baterija (ni zamenljiva)
Vhodna moč: 5V?1A
Skupna poraba energije: 5W

Opomba: Priporočena največja teža rolete: 3 kg * Čeprav lahko motor prenese večje obremenitve, lahko povzročijo krajšo življenjsko dobo baterije ali nestabilno delovanje.Podrobnejše informacije na uradni strani: www.aqara.com/...

Programska oprema

Gonilnik lahko upravljate s pripadajočo mobilno aplikacijo Aqara Home oz. Xiaomi Home, ima pa tudi uradno podporo za Apple HomeKit.

Prenesi za iOS Android