Količina:

0


Znesek:

0,00

Aqara Smart Hub E1 kontroler

EU model, podpora Apple HomeKit

Paket vsebuje

  • Aqara Smart Hub E1

Kompatibilnost z modeli

  • Aplikacija Apple Home (iOS 10.3 ali novejša), aplikacija Aqara Home (Android 5.0 ali novejša, iOS 10.3 ali novejša)

Koristne informacije

Aqara Smart Hub E1 je vozlišče (EU verzija), ki se napaja preko običajnega USB vhoda, s podporo Zigbee 3.0 za pametni dom. Nanj lahko povežete do 128 naprav in ima uradno podporo Apple HomeKit.

Zaloga: na zalogi v skladišču

  • Cena:

    29,99 €

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Aqara Hub E1 vozlišče s podporo Zigbee 3.0 za pametni dom, na katerega lahko poveže do 128 naprav Aqara. Podpira WiFi 2,4 GHz in ima uradno podporo za Apple HomeKit, ki ustvarja udoben pametni dom. Naprave, dodane v Aqara Hub E1, lahko upravljate z glasom prek Googla Home, Amazon Alexa ali Siri. Samo recite "Siri, doma sem", in luči se vam lahko samodejno prižgejo.

Uživajte v prednostih najhitrejše, najbolj stabilne in energetsko učinkovite tehnologije pametnega doma.

Prilagodljiva in majhna velikost

Smart Hub E1 je kompakten in zelo enostaven za prenašanje, teža: 58 gramov. Zavzame zelo malo prostora in ga lahko postavite skoraj povsod. Zasnova omogoča rotiranje 210 stopinj, zaradi česar je njegova namestitev izjemno prilagodljiva.

Vsestranska združljivost

Omogoča, da so dodatki, ki jih povezani z vozliščem, združljivi z najbolj priljubljenimi ekosistemi in glasovnimi pomočniki, kot so HomeKit, Alexa, Google in IFTTT.

Napajanje prek USB-A

E1 ima vgrajen standardni USB-A konektor, tako da ga je mogoče napajati iz skoraj katere koli naprave, opremljene z USB, kot so napajalnik, razdelilnik, vtičnica, osebni računalnik ali celo usmerjevalnik.

Funkcija Wi-Fi Repeater: Hub E1 ne samo, da razširi vaše omrežje Zigbee, ampak deluje tudi kot repetitor Wi-Fi 2,4 GHz in naredi pokritost drugih vozlišč Aqara in drugih naprav Wi-Fi bolj stabilno.

Model: HE1-G01
Dimenzije: 108×30×8 mm
Brezžični protokoli: Zigbee 3.0 IEEE 802.15.4, Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Delovna temperatura: -10°C ~ 40°C
Delovna vlažnost: 0 ~ 95 % relativne vlažnosti, brez kondenzacije
Napajanje: USB 5V?0,5A
Skupna poraba energije: 2,5 W (MAX)Podrobnejše informacije na uradni strani: www.aqara.com/...

Programska oprema

Kontoler lahko upravljate s pripadajočo mobilno aplikacijo Aqara Home oz. Xiaomi Home, ima pa tudi uradno podporo za Apple HomeKit.

Prenesi za iOS Android