Prejmite obvestilo, ko bo izdelek ponovno na zalogi

Vnesite elektronski naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Izdelka ni več v ponudbi!

Na žalost tega izdelka iz različnih razlogov (nedobavljivost, neaktualnost, posodobitev modela...) ne prodajamo več.

Xiaomi Roborock S6, robotski sesalnik 3. generacije

Xiaomi Mi Roborock S6 3. gen

Paket vsebuje

 • Xiaomi Mi robotski sesalnik
 • Polnilna postaja
 • Rezervoar za vodo
 • Gobica

Koristne informacije

 • Blagovna znamka:

  Xiaomi

 • Garancija:

  1 leto

 • MPN:

  S6

Najnovejši model popularnega pametnega Xiaomi Mi robotskega sesalnika Roborock S6 3. generacije.

Opis izdelka

Xiaomi Mi robotski sesalnik 2. generacije je delo opravil več kot odlično in se zaradi odličnih izkušenj uporabnikov znašel v številnih domovih. Novi model pa uspešno zgodbo še nadgrajuje. Nekaj poglavitih izboljšav:

 • izboljšana tehnologija skeniranja prostora - sesalnik prepozna prostor v katerem se nahaja,
 • podpora do 3 nadstropjem, kar je idealno za lastnike hiš oz. dupleks stanovanj,
 • do 50% tišji ob enaki sesalni moči 2000 Pa,
 • do 20% hitrejši s hitrim pometanjem na ozkih območjih, ki so težje dostopni,
 • glavna krtača znamke DuPont Zytel - mešanica ščetin in gume.
Kapaciteta akumulatorja 5.200 mAh z avtonomijo 2 uri in pol zadošča za čiščenje 250 m2 prostorov.

Novi model tako kot prejšnja generacija poleg sesanja podpira tudi mokro čiščenje tal. Z novim načinom risanja zemljevida sesalnik samodejno prepozna v katerem prostoru se nahaja. Ko Roborock S6 konča čiščenje, razdeli zemljevid v sobe. Nato lahko izberete določeno sobo, ki jo morate očistiti ob določenem času do 7-krat na teden. Prav tako lahko združite ali razdelite območja na zemljevidu kadarkoli želite.

Poleg tega Roborock S6 podpira navidezne zidove in je idealen za velike hiše z več nadstopji. Za razliko od prejšnje generacije, ki je shranila eno nadstropje lahko S6 shrani do 3 nadstropja v stavbi.


Ekstremno inteligenten


Najnovejši model je opremljen s procesorjem signalov R16 proizvajalca Texas Instruments in mikroprocesorjem podjetja STMicroelectronics za učinkovito kartiranje in pozicioniranje v realnem času. Algoritem za sočasno lokalizacijo in kartiranje izračuna in omogoča optimizirano čistilno pot. S6 izriše natančnejše zemljevide, ki uporabnikom omogočajo učinkovitejše čiščenje. Proizvajalec obljublja, da S6 izboljša učinkovitost čiščenja za 20% s hitrim pometanjem na ozkih območjih, ki so težje dostopna.


Povsem novi način čiščenja


Xiaomi Mi robotski sesalnik združuje dve funkciji - krtačenje tal kot tudi mokro čiščenje. Zahvaljujoč vgrajenemu bioničnemu rezervoarju lahko naprava absorbira vodo in zagotavlja učinkovito čiščenje. Nadgrajena je tudi čistilna krtača s snemljivimi deli, čistilni valj je izdelalo priznano Ameriško podjetje DuPontTM Zytel in je mešanica ščetin in gume, zaradi česar je krtača idealna za različne površine. Njeni deli so ločljivi, kar omogoča enostavno odstranjevanje las in dlak hišnih ljubljenčkov.


Vodni rezervoar


Robock S6 lahko hkrati sesa in briše tla, rezervoar za vodo ima dve stopnji spuščanja vode, eno za dnevno uporabo; krpa ni preveč vlažna, zato ne pušča vodnih sledi na tleh. Druga stopnja se uporablja za večje madeže; krpa je bolj vlažna, da raztopi madeže. Za razliko od prejšnje generacije ima rezervoar stikalo, ki uravnava oskrbo z vodo.

Robrock S5 ima krpo iz mikrovlaken za brisanje, S6 pa je opremljen z 10 robčki za enkratno uporabo, ki jih zavržete po končanem čiščenju.


Laserski senzor razdaljeV napravi se nahaja poseben laserski sistem za razdaljo, ki omogoča spremljanje okolice (vidni kot je 360 stopinj) in preslikavo prostorov z uporabo SLAM algoritma. Zato se enostavno navigira po prostorih in opravi svoje dolžnosti.


13 senzorjev


Da bi zagotovili učinkovito čiščenje brez trkov, ima naprava 13 vgrajenih senzorjev, s katerimi preračuna najučinkovitejšo čistilno pot. Vključuje interno razvit laserski senzor razdalje (LDS), ki omogoča 360° skeniranje s hitrostjo 1800krat/sekundo, podobno kot so sistemi laserskega vodenja pri samovozečih avtomobilih. Mi čistilni robot vključuje tudi ultrazvočni radarski senzor, senzor za padce, žiroskop in merilnik pospeška. Izboljšani sistem senzorjev z mehkim varovalom na površini pomaga, da se sesalnik ne zaleti v pohištvo. Sesalnik ima senzorje na 4 vogalih, le ti pa pomagajo preprečiti poškodbe. Dodatni zidni senzor vedno ohranja delovno napravo na razdalji 10 mm od stene.
Če napravo privzdignete, se aktivira posebni senzor padca in sesalnik se izključi.


Brez mej


Nova različica sesalnika se enostavno vzpenja do ovir okoli 2 cm. Glavna krtača se avtomatsko prilagaja višini tal, in s tem omogoča odlično čiščenje trdovratne umazanije tudi na neravnih podlagah. Zdaj ga nič več ne more ustaviti.Moč sesanja


Moč sesanja 2000 Pa zračnega tlaka je enaka v primerjavi s predhodnikom. Lahko posesa riž, sojo in podobne manjše delce. Sistem tornado usklajuje stransko in valjčno krtačo ter zagotavlja globinsko čiščenje tal. V primeru da zapelje na tepih ali preprogo, aktivira najvišji nivo sesanja in zagotavi kakovostno čiščenje.


Zaščita pred lasmi


Vsak proces čiščenja, še posebej z robotskim sesalnikom, lahko povzroči neprijetne situacije, kot je odpoved motorja, ki ga povzročijo posesani lasje. Da bi se temu izognili, so kolesa in stranske ščetke oblikovane tako, da imajo zaščito proti vnašanju las. Prav tako je naprava zaščitena pred pregrevanjem.
Do 50% tišji


Poganja ga izredno močan, a zelo tih brezkrtačni motor. Pozabite na hrup. Konstrukcija sita (bombaž in vpojna goba) zagotavlja delovanje naprave v tišini. Novi motor je do 50% tišji od motorja iz prejšnje generacije.


Pralni filter


Filter z vodotesnim teflonskim pokrovom vam lahko v celem letu zagotovi 95% učinkovitega čiščenja. Proizvajalec priporoča, da se filter zamenja vsaj enkrat letno, saj se tako zagotovi največja produktivnost.


Velika kapaciteta baterije


Zmogljiva 5200 mAh litijeva baterija nudi avtonomijo do 2,5 ure, kar zadostuje za čiščenje 250 m2 stanovanjske površine.


Nova polnilna baza


Ko raven baterije pade na nizko raven, bo sesalnik s pomočjo 2 laserskih senzorjev sam poiskal in se priključil na polnilno postajo. Infrardeča pokritost 180 stopinj z dosegom približno 4 metre. Polnilna postaja, v katero se sesalnik natančno zaskoči ima vgrajeno zaščito pred prekomernim tokom, prenapetostjo in kratkim stikom. V novo polnilno postajo pa lahko skrijete napajalni kabel za še bolj eleganten in minimalističen izgled.

Programska oprema

Enostavno delovanje
Xiaomi Mi robotski sesalnik lahko upravljate preko pripadajoče mobilne aplikacije Mi Home. S pomočjo aplikacije dobite vpogled v tloris vaše stanovanjske površine, skozi katerega naprava sama načrtuje pot čiščenja, z dotikom želenega območja pa sesalniku predate navodilo, katerim delom prostora posveti večji poudarek. Preko aplikacije lahko sesalnik spremljate v realnem času, si ogledate pot zadnjega čiščenja, nastavite urnik čiščenja oz. po potrebi nadgradite programsko različico naprave.
Aplikacija za Xiaomi Roborock S6, robotski sesalnik 3. generacije