Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Izdelka ni več v ponudbi!

Na žalost tega izdelka iz različnih razlogov (nedobavljivost, neaktualnost, posodobitev modela...) ne prodajamo več.

Xiaomi Mi robotski sesalnik 2. generacije

Xiaomi Smart Robot Vacuum Cleaner 2nd

Paket vsebuje

 • Xiaomi Mi robot sesalnik
 • Polnilna postaja
 • Rezervoar za vodo
 • Gobica

Koristne informacije

 • Blagovna znamka:

  Xiaomi

 • Garancija:

  1 leto

 • MPN:

  S50

Prenosni in pametni Xiaomi Mi robotski sesalnik je odličen pripomoček za čiščenje stanovanja ali hiše.

Opis izdelka

V primerjavi s prejšnjo generacijo Xiaomi Mi robotskega sesalnika, je novi model postal še učinkovitejši in hitrejši, pohvali pa se tudi z izboljšano kapaciteto akumulatorja (5.200 mAh) z avtonomijo 2 uri in pol, kar zadošča za čiščenje 250 m2 prostorov. Novi model poleg sesanja podpira tudi mokro čiščenje tal.

Ekstremno inteligenten


3 namenski procesorji za kartiranje in pozicioniranje v realnem času. Algoritem za sočasno lokalizacijo in kartiranje izračuna in omogoča optimizirano čistilno pot.


Povsem novi način čiščenja


Xiaomi Mi robotski sesalnik združuje dve funkciji - krtačenje tal kot tudi mokro čiščenje. Zahvaljujoč vgrajenemu bioničnemu rezervoarju lahko naprava absorbira vodo in zagotavlja učinkovito čiščenje. Glavna krtača s ščetkami oblike V (hitrost vrtenja 1350 vrtljajev na minuto) poleg stranskih ščetk oblike Z (hitrost vrtenja 330 vrtljajev na minuto) omogočajo kar najbolj učinkovito čiščenje. Tkanina s krpo se nahaja v bližini rezervoarja za vodo in je enako široka kot glavna krtača sesalnika.


Vodni rezervoar


Za učinkovito čiščenje je Xiaomi Mi robotski sesalnik opremljen s posebnim rezervoarjem za vodo. Je enostaven za uporabo, prav tako pa ne boste imeli nobenega napora in težav pri nameščanju. Voda iz rezervoarja vlaži krpo iz mikrovlaken. V tem režimu lahko naprava deluje približno 40-50 minut. Inteligentni sistem deluje po glavnem principu rastlinskega bioničnega sistema in sam nadzoruje vodo. Ko preneha delovati se ustavi tudi funkcija mokrega čiščenja.


Laserski senzor razdaljeV napravi se nahaja poseben laserski sistem za razdaljo, ki omogoča spremljanje okolice (vidni kot je 360 stopinj) in preslikavo prostorov z uporabo SLAM algoritma. Zato se enostavno navigira po prostorih in opravi svoje dolžnosti.


13 senzorjev


Da bi zagotovili učinkovito čiščenje brez trkov, ima naprava 13 vgrajenih senzorjev, s katerimi preračuna najučinkovitejšo čistilno pot. Vključuje interno razvit laserski senzor razdalje (LDS), ki omogoča 360° skeniranje s hitrostjo 1800krat/sekundo, podobno kot so sistemi laserskega vodenja pri samovozečih avtomobilih. Mi čistilni robot vključuje tudi ultrazvočni radarski senzor, senzor za padce, žiroskop in merilnik pospeška. Izboljšani sistem senzorjev z mehkim varovalom na površini pomaga, da se sesalnik ne zaleti v pohištvo. Sesalnik ima senzorje na 4 vogalih, le ti pa pomagajo preprečiti poškodbe. Dodatni zidni senzor vedno ohranja delovno napravo na razdalji 10 mm od stene.
Če napravo privzdignete, se aktivira posebni senzor padca in sesalnik se izključi.


Brez mej


Nova različica sesalnika se enostavno vzpenja do ovir okoli 2 cm. Glavna krtača se avtomatsko prilagaja višini tal, in s tem omogoča odlično čiščenje trdovratne umazanije tudi na neravnih podlagah. Zdaj ga nič več ne more ustaviti.Moč sesanja


Moč sesanja je bila povečana za 2000 Pa zračnega tlaka v primerjavi s predhodnikom. Lahko posesa riž, sojo in podobne manjše delce. Sistem tornado usklajuje stransko in valjčno krtačo ter zagotavlja globinsko čiščenje tal. V primeru da zapelje na tepih ali preprogo, aktivira najvišji nivo sesanja in zagotavi kakovostno čiščenje.


Zaščita pred lasmi


Vsak proces čiščenja, še posebej z robotskim sesalnikom, lahko povzroči neprijetne situacije, kot je odpoved motorja, ki ga povzročijo posesani lasje. Da bi se temu izognili, so kolesa in stranske ščetke oblikovane tako, da imajo zaščito proti vnašanju las. Prav tako je naprava zaščitena pred pregrevanjem.
Nizka raven hrupa


Poganja ga izredno močan, a zelo tih Nidec brezkrtačni enosmerni motor. Pozabite na hrup. Konstrukcija sita (bombaž in vpojna goba) zagotavlja delovanje naprave v tišini.


Pralni filter


Filter E11 z vodotesnim teflonskim pokrovom vam lahko v celem letu zagotovi 95% učinkovitega čiščenja. Proizvajalec priporoča, da se filter zamenja vsaj enkrat letno, saj se tako zagotovi največja produktivnost.


Velika kapaciteta baterije


Zmogljiva 5200 mAh litijeva baterija nudi avtonomijo do 2,5 ure, kar zadostuje za čiščenje 250 m2 stanovanjske površine.


Izboljšana polnilna baza


Ko raven baterije pade na nizko raven, bo sesalnik s pomočjo 2 laserskih senzorjev sam poiskal in se priključil na polnilno postajo. Infrardeča pokritost 180 stopinj z dosegom približno 4 metre. Polnilna postaja, v katero se sesalnik natančno zaskoči ima vgrajeno zaščito pred prekomernim tokom, prenapetostjo in kratkim stikom.

Programska oprema

Enostavno delovanje
Xiaomi Mi robotski sesalnik lahko upravljate preko pripadajoče mobilne aplikacije Mi Home. S pomočjo aplikacije dobite vpogled v tloris vaše stanovanjske površine, skozi katerega naprava sama načrtuje pot čiščenja, z dotikom želenega območja pa sesalniku predate navodilo, katerim delom prostora posveti večji poudarek. Preko aplikacije lahko sesalnik spremljate v realnem času, si ogledate pot zadnjega čiščenja, nastavite urnik čiščenja oz. po potrebi nadgradite programsko različico naprave.
Aplikacija za Xiaomi Mi robotski sesalnik 2. generacije