Prejmite obvestilo, ko bo izdelek ponovno na zalogi

Vnesite elektronski naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Izdelka ni več v ponudbi!

Na žalost tega izdelka iz različnih razlogov (nedobavljivost, neaktualnost, posodobitev modela...) ne prodajamo več.

Jawbone UP3 senzor aktivnosti

Brezžični senzor vsakodnevnih aktivnosti in analize spanja.

Paket vsebuje

  • UP3 zapestnica

  • Kratka navodila
  • USB polnilni kabel

Kompatibilnost z modeli

Koristne informacije

  • Blagovna znamka:

    Jawbone

  • Garancija:

    1 leto

Zapestnica Jawbone UP3 je senzor za spremljanje vsakodnevnih aktivnosti in nadzorovanje spalnih navad, vse podatke pa ves čas posreduje vaši pametni napravi.

Opis izdelka

Z zapestnico Jawbone UP3 lahko na enostaven način izboljšate svoje zdravje in način življenja. Za razliko od modela UP24, ima Jawbone UP3 zapestnica vgrajen merilec srčnega utripa. Zaradi premišljene oblike in zasnove ustreza je povsem nemoteča in jo lahko uporabljate tako podnevi kot tudi ponoči.

Velikost je univerzalna in ustreza večini zapestij z obsegom med 140 in 190mm.

Zapestnica je del sistema UP, kar pomeni, da v kombinaciji z aplikacijo UP lahko odkrijete skrite povezave med dnevnimi aktivnostmi, spremljate porabljene kalorije, vnos hrane in pijače, spalni ritem, prav tako pa vas tudi opomni, če ste predolgo časa neaktivni.

Programska oprema

Aplikacija, ki pove vse o vas

Izredno pametno zasnovana aplikacija poveže vse zbrane podatke v pregledne in enostavno razumljive prikaze. Tako lahko najdete skrite povezave med dnevnimi aktivnostmi, spanjem in prehranjevanjem. Predlaga vam dnevne cilje glede na način življenja. Naniza prelomne dogodke, ki jih lahko delite s prijatelji in vas, za večjo motivacijo, pri pomembnih dosežkih vedno pohvali. Jawbone UP3 kompatibilne aplikacije
S funkcionalnostmi pa niste omejeni le na aplikacijo UP, podatke lahko posreduje tudi v druge popularne aplikcije, kot so RunKeeper, Strava in Wello. Tako lahko še hitreje dosežete zastavljene cilje.
Prenesi za iPhone Prenesi za Android
Aplikacija za Jawbone UP3 senzor aktivnosti Aplikacija za Jawbone UP3 senzor aktivnosti