Prejmite obvestilo, ko bo izdelek ponovno na zalogi

Vnesite elektronski naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Izdelka ni več v ponudbi!

Na žalost tega izdelka iz različnih razlogov (nedobavljivost, neaktualnost, posodobitev modela...) ne prodajamo več.

Vaavud Mjolnir merilec hitrosti vetra

Merilec hitrosti vetra za pametne telefone

Kompatibilnost z modeli

Koristne informacije

  • Blagovna znamka:

    Vaavud

  • Garancija:

    1 leto

  • MPN:

    MJOLNIR

Vaavud Mjolnir je trpežen merilec hitrosti vetra, ki vaš pametni telefon spremeni v pravo meteorološko merilno postajo.

Opis izdelka

V kolikor iščete merilec hitrosti in smeri vetra za stacionarno namestitev (npr. na strehi), imamo v ponudbi Merilec vetra za Netatmo vremensko postajo.

Vsestransko uporaben

Vaavud Mjolnir je merilec hitrosti vetra za pametne telefone, učinkovit pripomoček za jadralce, surfarje, kajtarje, padalce in podobne dejavnosti.

Design

Pri zasnovi Vaavud merilca so se zgledovali po profesionalnh vetromerih, s poudarkom na kompaktnosti - merilec je resnično primeren za vsak žep. Teflonski ležaj omogoča nizko trenje in je izredno vzdržljiv.

Robustna zasnova

Posebej zasnovan rotor v enem kosu naredi merilec izredno robusten. Merilec ne vsebuje nobenih elektronskih delov, tako da mu pesek in umazanija ne prideta do živega, saj ga lahko enostavno operete z vodo.Natančnost

Vaavud beleži hitrost vetra med 2 in 20 m/s in zagotavlja natančnost vsaj +-4% oz. 0,1 m/s. Merilec je bil preizkušen in kalibriran v profesionalnem vetrovnem predoru na tehnični univerzi na Danskem. Sprememba smeri vetra zaradi zasnove merilca ne vpliva na natančnost meritev.

Kompatibilnost

Deluje v kombinaciji z večino sodobnih pametnih naprav. Celoten seznam naprav lahko preverite na kompatibilnostni listi.

Programska oprema

Prikaz hitrosti

Vaavud aplikacija omogoča vpogled v povprečno, trenutno in maksimalno hitrost vetra, vrednosti pa so prikazane tudi v obliki grafa v realnem času. Mersko enoto prikaza lahko spremenite z enostavnim dotikom ekrana (razpoložljivi prikazi: m/s, Km/h, mph, Kts in Bft).

Prikaz meritev drugih uporabnikov v bližini

Preko vgrajenega zemljevida si lahko v realnem času pogledate meritve iz bližnjih ali daljnih lokacij drugih uporabnikov aplikacije po svetu.

Prenesi za iPhone Prenesi za Android

Aplikacija za Vaavud Mjolnir merilec hitrosti vetra Aplikacija za Vaavud Mjolnir merilec hitrosti vetra