Količina:

0


Znesek:

0,00

Netatmo pametni krmilnik klime in toplotne črpalke

Pametni WiFi krmilnik klima naprav na daljavo

Paket vsebuje

 • 1x AC kontroler
 • 1x microUSB napajalnik
 • 1x vijak
 • 1x vložek za pritrditev na steno
 • 1x hitra navodila za uporabo

Koristne informacije

Netatmo AC pametni krmilnik nadgradi vašo obstoječo klima napravo in toplotno črpalko z upravljanjem na daljavo.

Zaloga: na zalogi v skladišču

 • Cena:

  121,99 €

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Netatmo AC pametni krmilnik klime nadgradi vašo obstoječo klima napravo in toplotno črpalko z napredno inteligenco. Omogoča popolno oddaljeno upravljanje hlajenja in ogrevanja doma od kjerkoli prek brezplačne aplikacije na mobilnem telefonu.

Netatmo pametni krmilnik klime


S pomočjo nastavljivih urnikov, ki se prilagodijo našim rutinam, dom hladimo in grejemo le takrat, ko je to potrebno in s tem varčujemo elektriko. Vgrajena lokacijska funkcija "Eco-Assist" lahko avtomatično izklopi klime, ko nas ni doma. Okoljske pogoje znotraj doma naprava spremlja s pomočjo vgrajenega senzorja temperature in vlage.

Netatmo pametni krmilnik je združljiv z različnimi glasovnimi pomočniki in povezanimi ekosistemi, kot so Google Home, Alexa ali Apple Home. Namestitev krmilnika je zelo preprosta in samodejna. Poteka znotraj aplikacije Home + Control in traja le nekaj minut. Netatmo AC krmilnik omogoča povezavo vseh obstoječih klima naprav in toplotnih črpalk. V sistem lahko vključimo vse klima enote v domu in jih upravljamo iz ene aplikacije. Vgrajen urnik bo poskrbel za popolno udobje in obenem varčeval elektriko. Netatmo krmilnik je izjemen pomočnik za pametno hlajenje doma.

Netatmo pametni krmilnik klime - lastnosti

Glavne prednosti:

 • Zelo hitra namestitev
 • Preprosto upravljanje preko telefona
 • Prilagojen tedenski urnik
 • Eco-Assist (geolokacija)
 • Vgrajen senzor temperature in vlažnosti

Netatmo WiFi krmilnik klima naprav

 • Dodajajte pamet obstoječim klima napravam in toplotnim črpalkam
 • Nastavite željeno temperaturo v prostorih na daljavo v aplikaciji na telefonu
 • Ohladite ali ogrejte svoj dom le, ko je to potrebno
 • Izognite se nepotrebnem trošenju elektrike
 • Spremljajte in analizirajte udobje s pomočjo vgrajenega senzorja temperature in vlage
 • Hitra in preprosta samodejna namestitev
 • Združite vse klime v domu v enoten sistem hlajenja in ogrevanja

Netatmo pametni krmilnik klime - združljivost

Vaša klima bo sedaj pametnejša
Z Netatmo pametnim krmilnikom lahko nadgradite kateri koli model klima naprav ali toplotnih črpalk, ki so že nameščene v vašem domu. Netatmo je razvil edinstven postopek seznanjanja, ki omogoča enostavno in samodejno vpeljavo obstoječe klime v aplikacijo. Združljive so vse klima naprave, ki jih trenutno upravljamo z infrardečim daljincem z vgrajenim zaslonom, ki prikazuje vse nastavitve. Združljivosti svojega sistema lahko preverite na: check.netatmo.com. Posamezen krmilnik upravlja eno klimo ali toplotno črpalko. V sistem lahko vključimo neomejeno število enot in jih centralno upravljamo.


Mobilna aplikacija Home+Control

Spremenite temperaturo na daljavo
Pametni krmilnik vam omogoča upravljanje klime ali toplotne črpalke od koder koli. Temperaturo in ostale nastavitve vseh klima naprav v objektu lahko individualno upravljate s pametnim telefonom ali tablico v aplikaciji Home + Control. Aplikacija je popolnoma brezplačna, brez mesečnih stroškov uporabe. Je vaš otrok prišel domov prej kot običajno? Ni problema, v vsakem trenutku lahko na daljavo prilagodite temperaturo v prostorih.


Ohladite in ogrejte svoj dom po potrebi
Upravljanje krmilnika je nadvse preprosto. Na začetku odgovorite na 5 vprašanj in pametni krmilnik bo ustvaril vam prilagojen dnevni in tedenski urnik hlajenja in ogrevanja. Krmilnik neprestano spremlja čas dneva, vreme, vašo prisotnost in ostale dejavnike in prilagaja delovanje. Tako poskrbi za občutno manjši račun za elektriko, brez da bi pri tem trpelo udobje.


Netatmo pametni krmilnik klime - Eco-Assist

Eco-Assist za izogibanje nepotrebnem zapravljanju energije
Z vgrajeno lokacijsko funkcijo Eco-Assist krmilnik zazna vse vaše prihode in odhode v/iz doma. Izberete lahko, da se vse klimatske naprave samodejno izklopijo, ko odidete in se ponovno vklopijo, ko se vrnete. Oziroma lahko nastavite delovanje na način, da vas aplikacija ob odhodu vpraša ali izklopi klimo. Tako boste lahko vedno uživali v popolni temperaturi in brez truda prihranili elektriko.


Netatmo pametni krmilnik klime

Vgrajen senzor temperature in vlage za spremljanje udobja
Višina temperature in nivo vlage imata velik vpliv na naše počutje. Zato ima pametni krmilnik vgrajen senzor temperature in vlažnosti. Prek senzorjev pridobimo vpogled v trenutno višino temperature / vlage in povezano udobje ter zgodovinsko analizo meritev. To nam služi kot dodatno vodilo pri oprimizaciji hlajenja in ogrevanja.


Olajšajte si življenje z združljivimi ekosistemi
Uporabite glasovne ukaze za enostavno upravljanje klimatske naprave. Pametni krmilnik Netatmo je združljiv z različnimi glasovnimi pomočniki in povezanimi ekosistemi, kot so Google Home, Alexa in Apple Home. Tako kot pri vseh Netatmo napravah za pameten dom, je poskrbljeno za varnost vaših osebnih podatkov, saj se ti ne prenašajo na splet.


Netatmo pametni krmilnik klime

Hitra in enostavna namestitev
Krmilnik s priloženim napajalnikom priključimo v standardno električno vtičnico v bližini klima naprave. Zaradi omejitve dometa IR signala je maksimalna razdalja med krmilnikom in klimo 10m. Nastavitev krmilnika izvedemo v aplikaciji na pametnem telefonu in traja le nekaj minut. Krmilnik bo samodejno prebral vse komande, ki jih premore klima in jih shranil v aplikaciji. Povezava na splet je izvedena prek obstoječega domačega Wi-Fi omrežja. Zelo trpežen krmilnik lahko namestite na steno ali postavite na mizo.


Enotno upravljanje za vse klima naprave v domu
Z Netatmo pametnim krmilnikom lahko opremimo vse klimatske naprave v vseh sobah v našem domu. Iz ene aplikacije lahko centralno nastavljamo in nadzorujemo hlajenje in ogrevanje celega objekta. Za vsako sobo / klimo lahko individualno nastavimo temperaturo za posamezne dele dneva in spremljamo spremembe v okolju.

Netatmo pametni krmilnik klime


Video predstavitev: