Količina:

0


Znesek:

0,00

Netatmo ohišje za zunanji modul vremenske postaje

Netatmo Smart Weather Station Shield

Paket vsebuje

  • 1x ohišje za zunanji modul Netatmo vremenske postaje

Koristne informacije

Ohišje za vaš zunanji modul Netatmo vremenske postaje zaščiti vaš senzor pred soncem, dežjem in vetrom ter omogoča natančnejše meritve.

Zaloga: kontaktirajte nas

Obvestite me, ko bo izdelek ponovno na zalogi

  • Cena:

    39,99 €

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

Zunanji modul vremenske postaje Netatmo je vzdržljiv in odporen na vlago. Da bi podaljšali njegovo življenjsko dobo in zagotovili še natančnejše meritve, je priporočljivo, da ga ne postavljate na neposredno sončno svetlobo in izpostavljate posebej slabemu vremenu.
Včasih je težko najti ustrezno mesto za namestitev modula, z namenskim ohišjem pa to ni več problem. Ne glede nato, ali je lokacija modula izpostavljena soncu, dežju ali vetru, bo zunanji modul, zaščiten z namenskim ohišjem natančno meril temperaturo.

Ohišje enostavno namestite vzdolž stene ali stebra s priloženimi nastavki in zunanji modul bo zaščiten pred neposredno sončno svetlobo, dežjem ali snegom, hkrati pa omogoča kroženje zraka okoli senzorja za natančne meritve.
Narejen je iz materialov, odpornih na UV žarke, kar vam omogoča, da zunanji modul postavite kamorkoli - tudi neposredno na sonce. Tako boste beležili natančne temperature, ki se približajo meritvam meteroloških inštitutov.