Količina:

0


Znesek:

0,00

Netatmo Presence zunanja nadzorna kamera s sireno

HD zunanja kamera z revolucionarno tehnologijo prepoznavanja ljudi/živali

Paket vsebuje

 • Netatmo Presence kamera s sireno
 • Pritrdilni pribor
 • 8GB microSD kartica

Kompatibilnost z modeli

 • iPhone (4GS in novejši)

 • iPad (vsi modeli razen iPad 1)
 • iPod touch (5. gen. in novejši)
 • (operacijski sistem iOS 8.0 ali novejši)
 • Android 4.3 ali novejši pametni telefoni in tablice z Bluetooth povezljivostjo

Koristne informacije

Netatmo Presence z vgrajeno sireno je revolucionarna zunanja varnostna kamera, ki za varovanje doma uporablja napredno umetno inteligenco. Presence neprestano analizira dogajanje v okolici našega objekta in v živo prepoznava osebe, vozila in živali.

Zaloga: na zalogi v skladišču

 • Cena:

  359,99 €

Dodaj v košarico

Brezplačna poštnina znotraj Slovenije v primeru plačila po predračunu!

Opis izdelka

V mobilno aplikacijo na telefonu nam pošlje obvestilo takoj ko na dvorišču opazi neznanca, ko na dovoz pripelje avtomobil ali ko se na vrtu prikaže maček. Kamera ima vgrajeno glasno 105 dB sireno, ki jo sprožimo neposredno iz aplikacije ter tako odženemo vlomilce in opozorimo sosede. Unikatna prednost kamere Presence je vgrajen reflektor, ki nam ponoči olajša dostop do vhoda in obenem odganja nezaželene goste. Presence preprosto nadomesti obstoječo zunanjo luč in se poveže na splet prek domačega WiFi omrežja. V vsakem trenutku lahko od kjerkoli v brezplačni mobilni in spletni aplikaciji preverime živo sliko z lokacije, v časovnici pogledamo pretekle dogodke, shranimo posnetke in prižgemo vgrajen reflektor. Presence je odličen pripomoček za pametno varovanje doma, vikenda ali pisarne. Z njeno pomočjo lahko elegantno preprečimo vlome in poškodovanje naše lastnine.

Glavne prednosti pametne zunanje varnostne kamere Netatmo Presence:
 • Prva zunanja varnostna kamera za domačo uporabo, ki za varovanje doma uporablja napredno umetno inteligenco.
 • Samodejno prepoznavanje oseb, vozil in živali.
 • Pametno spremljanje okolice doma v brezplačni mobilni in spletni aplikaciji.
 • Vgrajen močan reflektor nam ponoči olajša dostop do vhoda in obenem odganja nezaželene goste.
 • Vgrajena glasna 105 dB sirena, ki jo sprožimo v aplikaciji.
 • Preprosta namestitev in povezava v obstoječe domače WiFi omrežje.
 • Vsi posnetki in podatki se shranjujejo le na lokalno SD kartico in se ne pretakajo na oblak.
 • Kamera snema le ko zazna gibanje, s čimer se izognemo uram praznih posnetkov.
 • Kvalitetni Full HD 1080p posnetki, širok vidni kot, zoom in zmogljivo snemanje v temi.
 • Elegantna oblika s trpežnim ohišjem iz aluminija, delovanje pri temperaturi od -20° do 70°C.

Pametna zunanja varnostna kamera Presence neprestano v živo analizira dogajanje v okolici doma. Takoj ko prepozna osebe, vozila in živali, nas o tem obvesti s sporočilom na telefon. Vgrajena napredna umetna inteligenca in unikatni reflektor poskrbita za popolno varnost našega domovanja.Namestitev kamere Netatmo Presence je nadvse preprosto. S kamero nadomestimo obstoječo zunanjo hišno razsvetljavo in tako poskrbimo za napajanje. Ves pribor za montažo je priložen. Kamera samodejno najde domače brezžično WiFi omrežje in se prek njega poveže na splet. V nekaj minutah je vzpostavljen sofisticiran nadzorni sistem z integriranim reflektorjem.Ponoči diskretno opazujemo okolico doma prek infra-rdečega nočnega načina snemanja. Unikatni pametni reflektor lahko prižgemo ročno v aplikaciji oz. ga nastavimo tako da se vključi samodejno, ko kamera opazi osebo, vozilo ali žival. Reflektor nam ponoči olajša dostop do vhoda in obenem odganja nezaželene goste. Kamera je namenjena zunanji uporabi - temperaturno območje delovanja -40°C do 50°C in HZO zaščita za vodotesnost.Ker je vsak dom drugačen, se temu prilagaja tudi kamera. Nastavimo lahko posebne alarmne cone in kamera nas bo obvestila takoj ko bo opazila dogodek v tem območju. Poleg zapisovanja posnetkov na SD kartico (kompletu je priložena 16Gb), je podprto tudi oblačno hranjenje posnetkov na Dropbox računu in hranjenje na lokalnem strežniku prek protokola FTP.


Programska oprema

Mobilna in spletna aplikacija

Z Netatmo Welcome aplikacijo lahko kadarkoli in od kjerkoli preverimo kdo od članov družine je doma, spremljamo živo sliko z lokacije, v časovnici pogledamo pretekle dogodke in shranimo posnetke. Če želimo lahko ob zaznavi sumljivega dogodka na daljavo v aplikaciji sprožimo glasno sireno in tako odženemo vlomilce in opozorimo sosede. Mobilna aplikacija je na voljo brezplačno za iOS in Android telefone, tablice in ure (Apple Watch). Z Netatmo spletno aplikacijo, lahko do kamere dostopamo tudi z notesnikom oz. in računalnikom (PC/Mac).

Prenesi za iPhone Android

Aplikacija za Netatmo Presence zunanja nadzorna kamera s sireno Aplikacija za Netatmo Presence zunanja nadzorna kamera s sireno