Količina:

0


Znesek:

0,00

Merilec vetra za Netatmo

Senzor za veter za Netatmo vremensko postajo

Paket vsebuje

  • Merilec vetra za Netatmo

  • 2 bateriji (1.5V AAA)

Kompatibilnost z modeli

Koristne informacije

Netatmo Smart Anemometer je merilec vetra, ki zaznava hitrost in smer vetra z natančnostjo profesionalne vremenske postaje.

Zaloga: na zalogi v skladišču

  • Cena:

    112,99 €

Dodaj v košarico

AKCIJA: Ob hkratnem nakupu Netatmo merilca vetra + pritrditvenega nosilca, vam na nosilec priznamo 5€ popusta*
* popust se obračuna od redne cene.

Opis izdelka

Z merilcem vetra vaša Netatmo vremenska postaja postane še pametnejša - spremljajte hitrost in smer vetra na vašem telefonu!

To je prvi merilnik vetra za pametne telefone, ki uporablja ultrazvočno tehnologijo in nudi večjo natančnost kot klasičen anemometer z tremi šalčkami. Je enostavno elegantna rešitev brez potrebe po vzdrževanju.


Programska oprema

Trenutne vremenske razmere

Možnost vpogleda temperature, vlage, zračnega tlaka, koncentracije CO2 in hrupa v realnem času na vašem pametnem telefonu, tablici ali računalniku, kjerkoli se nahajate. S pomočjo enostavnih grafov lahko vpogledate tudi v zgodovino za željeno časovno obdobje.

Vremenska napoved

Natančna 7 dnevna vremenska napoved, ki temelji na natančni lokaciji senzorja.

Dogodki in obvestila

Bodite obveščeni ob dogodkih, kot je visoka raven CO2, neobičajno visoke ali nizke temperature, nepričakovana sprememba zračnega tlaka. Ste vedeli, da je običajna raven CO2 zunaj okoli 400 ppm, v primerno prezračevanem prostoru pod 1.000 ppm, vrednosti preko 2.000 ppm pa povzročajo zaspanost in glavobol?
Prenesi za iPhone iPad Android

Aplikacija za Merilec vetra za Netatmo Aplikacija za Merilec vetra za Netatmo Aplikacija za Merilec vetra za Netatmo Aplikacija za Merilec vetra za Netatmo