Prejmite obvestilo, ko bo izdelek ponovno na zalogi

Vnesite elektronski naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Izdelka ni več v ponudbi!

Na žalost tega izdelka iz različnih razlogov (nedobavljivost, neaktualnost, posodobitev modela...) ne prodajamo več.

Fitbit Flex senzor aktivnosti

Brezžični senzor vsakodnevnih aktivnosti in analize spanja.

Paket vsebuje

 • Fitbit Flex senzor
 • Manjša in večja zapestnica
 • USB sprejemnik za brezžično sinhronizacijo
 • Polnilni kabel

Kompatibilnost z modeli

Koristne informacije

 • Blagovna znamka:

  Fitbit

 • Garancija:

  1 leto

 • MPN:

  FLEX

Fitbit Flex je fitnes senzor v obliki zapestnice za spremljanje vsakodnevnih aktivnosti, nadzoruje kvaliteto vašega spanja, meritve pa prenaša brezžično in popolnoma samodejno.

Opis izdelka

Fitbit Flex je vaš idealen spremljevalec - priročen senzor v obliki zapestnice, ki jo nosite podnevi in ponoči in vam pomaga, da vaše vsakdanje aktivnosti spremenite v trening in bolj zdravo življenje. Zapestnica je vodoodporna, tako je pravzaprav ni potrebno sneti nikoli.

Za razliko od modela Fitbit One, Fitbit Flex zapestnica nima zaslona ampak LED indikatorje, ki prikazujejo telesno aktivnost skozi dan. Flex vas bo preko LED lučk opominjal, kako napredujete glede na zastavljene cilje - motivacija, ki vas vzpodbuja, da ste bolj aktivni.

Fitbit Flex in brezžična sinhronizacija

Je pametnejši in natančnejši od klasičnih števcev korakov, saj temelji na tehnologiji 3D pospeška. Flex spremlja število narejenih korakov, opravljeno razdaljo, porabljene kalorije in število aktivnih minut v dnevu.

Programska oprema

Samodejna sinhronizacija

Fitbit Flex se samodejno sinhronizira z vašim pametnim telefonom skozi ves dan. Podatki se brezžično prenašajo na brezplačna spletna orodja, dosegljiva preko spletnega brskalnika ali mobilne aplikacije kjerkoli in kadarkoli jih potrebujete.

Dosežite svoje cilje

Postavite si izziv vsak dan. Povečajte svojo aktivnost, namesto dvigala izberite stopnice, prehodite dodatni kilometer in poskušajte doseči ali preseči priporočilo svetovne zdravstvene organizacije - 10.000 korakov dnevno. Pregledujete vaš napredek iz dneva v dan skozi enostavno berljive grafe.

Analizira vaš spanec

Flex deluje tudi ponoči. Spremlja vaš vzorec spanja in vam nudi dragocene informacije, ki vam pomagajo obrniti nemirne noči na miren spanec. Z vgrajenim tihim nežnim vibriranjem vas lahko zjutraj tudi zbudi. 
Prenesi za iPhone Android Windows Phone
Aplikacija za Fitbit Flex senzor aktivnosti Aplikacija za Fitbit Flex senzor aktivnosti Aplikacija za Fitbit Flex senzor aktivnosti Aplikacija za Fitbit Flex senzor aktivnosti