Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Wahoo KICKR V5 trenažer + KICKR CLIMB

komplet trenažerja in simulatorja naklona

Komplet popularnega Wahoo KICKR V5 trenažerja in simulatorja naklona Wahoo KICKR CLIMB po akcijski ceni s prihrankom v višini 70€!

Zaloga: na zalogi

 • Redna cena:

  1.809,99 €

 • Popust:

  70,00 € (4%)

 • Znižana cena:

  1.739,99 €

Dodaj v košarico

Brezplačna poštnina znotraj Slovenije v primeru plačila po predračunu!

Opis izdelka

Trenutno imamo na zalogi še zadnji kos kompleta Wahoo KICKR V5 trenažerja in KICKR CLIMB simulatorja naklona po akcijski ceni s prihrankom v višini 70€! The newest version KICKR Smart Trainer delivers the most realistic ride feel and precise power with the addition of KICKR AXIS action feet and improved power accuracy of +/- 1%. The KICKR continues to provide the best in class indoor smart trainer design with carbon steel body for durability and stability, to hold up to the demands of all types of cyclist. Its unmatched compatibility expands to include three simultaneously Bluetooth connections for a trouble-free start to your workout. Get the immersive, game changing indoor riding experience when you pair with our KICKR CLIMB Indoor Grade Simulator and Bluetooth & ANT+ controlled KICKR HEADWIND Smart Fan.

Najnovešja inovacija znamke Wahoo bo vaš trening v zaprtih prostorih dvignila na še višji nivo. KICKR CLIMB simulator naklona je zasnovan tako, da deluje izključno s KICKR in SNAP trenažerji, podpira pa vse aplikacije drugih razvijalcev programske opreme. KICKR CLIMB omogoča spremembe naklona, ki se prepletajo s spremembami odpora, kar bo omogočalo kar najbolj pristno kolesarsko izkušnjo v zaprtih prostorih. Svet ni raven, s KICKR CLIMB pa boste lahko to dodobra izkusili tudi v zaprtih prostorih! KICKR CLIMB je kompatibilen le z Wahoo pametnimi trenažerji letnik 2017 in novejšimi.
Wahoo KICKR V5 trenažer + KICKR CLIMB
Septembrski popustAkcija velja do 30.9.

Paket vsebuje

 • 1x KICKR V5 trenažer
 • 1x KICKR CLIMB simulator naklona

Koristne informacije