Količina:

0


Znesek:

0,00

Wahoo ELEMNT ROAM Bundle kolesarski računalnik s senzorji

Wahoo ELEMNT ROAM GPS Computer Bundle

Paket vsebuje

  • ELEMNT ROAM računalnik
  • TICKR senzor srčnega utripa
  • RPM Cadence senzor kadence
  • RPM Speed senzor hitrosti
  • Integriran nosilec "Out-front"
  • Nosilec za toporišče
  • Kratka navodila

Koristne informacije

BUNDLE komplet s senzorjem srčnega utripa TICKR, senzorjem kadence RPM Cadence in senzorjem hitrosti RPM Speed.

ELEMNT ROAM je oblikovan za vse, za katere je vsaka vožnja nova avantura. Z izjemno zmogljivo pametno navigacijo združeno z barvitim in trpežnim 2.7" ekranom vzbuja željo po raziskovanju prav v vsakem kolesarju.

Dobava: predvidoma 03.08.2024

Obvestite me, ko bo izdelek ponovno na zalogi

  • Cena:

    449,99 €

Dodaj v košarico

Brezplačna poštnina znotraj Slovenije v primeru plačila po predračunu!

Opis izdelka

Prenovljeni Bundle komplet Wahoo ELEMENT ROAM računalnika z novim senzorjem srčnega utripa TICKR 2. ELEMNT ROAM je zasnovan za vse, ki iščejo dogodivščino. Združuje enostavno aplikacijo, po katerih so ELEMNT računalniki znani, z izjemno zmogljivo in pametno navigacijo, kristalno jasnim 2.7” barvnim zaslonom, vzdržljivo baterijo in z integriranim nosilcem. Raziskovan je sedaj tako enostavno kot še nikoli.

Pametna navigacija
S funkcijo “back on track” vas navigacija pelje nazaj na začrtano pot, kadar krenete z nje. “Route to start” vam da navodila najkrajše poti nazaj na mesto kjer ste začeli vožnjo. “Get me started” vas pred začetkom vožnje usmerja, tja kjer se bo pot začela. “Retrace your route” vas pelje nazaj na start po isti poti, ki ste jo že prevozili. “Take me to” vam izračuna pot do določene ga naslova ali destinacije določene na zemljevidu. “ Saved locations” pa sproti izračuna pot do v naprej shranjene destinacije.

Pametni zaslon
Živahen barvni zaslon, senzor za svetlobo, “perfect view zoom” in nastavljivi LED indikatorji ustvarijo vožnjo, ki si jo želite v vseh svetlobnih pogojih. ELEMENT ROAM z načrtno uporabo barv izpostavi ključne podatke in profil terena ter istočasno varčuje z energijo. 2,7” zaslon uporablja senzorje svetlobe s pomočjo katerega se sproti prilagaja svetlobnim razmeram in vedno omogoča optimalno berljivost v vseh pogojih. Zaradi Gorilla™ Glass stekla je tudi izjemno trpežen in je kos vsemu, kar mu vaša dogodivščina prinese.
100% brezžičen
ELEMNT ROAM je edini resnično brezžični kolesarski računalnik. To pomeni, da vam ga za sinhronizacijo podatkov, nalaganje zemljevidov in posodabljanje dejansko ni potrebno priklapljati na računalnik.

Popolnoma povezan
Z ELEMNT ROAM kolesarskim računalnikom ostanete v stiku tudi kadar ste nedosegljivi. Med kolesarjenjem lahko poiščete prijatelje na kolesih, dobivate elektronsko pošto, sporočila in obvestila s telefona.

STRAVA Live segmenti
STRAVA Live segmenti so v ELEMNT ROAM kolesarski računalnik popolnoma integrirani. Nudi vam natančno stanje trenutnega napredka in kdaj morate stisniti vse iz sebe, da boste presegli svoj cilj.

Poenostavljena strukturirana vadba
"TrainingPeaks" in "Today’s Plan" načrti so popolnoma integrirani. Imeli boste nazoren pregled nad vašim planom vadbe, izvajali boste lahko strukturirano vadbo s pomojo LED diod in sporočil ob vsakem intervalu istočasno pa se bodo podatki samodejno pošiljali aplikaciji. Lahko planirate vadbo znotraj ali zunaj. Na Wahoo pamtenih trenažerjih KICKR ali KICKR SNAP se bo upor samodejno prilagajal glede na željene cilje za vsak interval, tako boste imeli največ od vaše strukturirane vadbe.

Kompatibilen z mučenjem
ELEMNT ROAM je povezljiv s KICKR in KICKR SNAP trenažerjema, kar vam omogoča, da se mučite lahko tudi znotraj vaših sten in vam popolnoma nadzira pametna trenažerja, katerim zaupajo svetovni prvaki, kot so trikratni zmagovalci dirke Tour de France - ekipa Team Ineos.

Programska oprema

Nastavitev s pomočjo aplikacije

Brezplačna aplikacija ELEMNT je spremljevalec, ki uporablja intuitiven vmesnik vašega pametnega telefona, prilagaja vaše nastavitve, konfigurira vadbene strani in poveže ELEMNT BOLT s svojimi priljubljenim aplikacijami za kolesarjenje in brezžičnim senzorjem.
Prenesi za iPhone Prenesi za Android
Aplikacija za Wahoo ELEMNT ROAM Bundle kolesarski računalnik s senzorji Aplikacija za Wahoo ELEMNT ROAM Bundle kolesarski računalnik s senzorji Aplikacija za Wahoo ELEMNT ROAM Bundle kolesarski računalnik s senzorji