Količina:

0


Znesek:

0,00

Wahoo ELEMNT BOLT Bundle kolesarski računalnik s senzorji

Wahoo ELEMNT BOLT GPS Computer Bundle

Paket vsebuje

  • ELEMNT BOLT računalnik
  • TICKR senzor srčnega utripa
  • RPM Cadence senzor kadence
  • RPM Speed senzor hitrosti
  • Out-front nosilec
  • Nosilec za toporišče
  • Quick Start navodila

Koristne informacije

BUNDLE komplet s senzorjem srčnega utripa TICKR, senzorjem kadence RPM Cadence in senzorjem hitrosti RPM Speed.

ELEMNT BOLT nudi moč in preprostost, ki sta odlikovala že kolesarski računalnik ELEMNT, vse skupaj zapakirano v aerodinamičen dizajn.

Dobava: predvidoma 02.08.2024

Obvestite me, ko bo izdelek ponovno na zalogi

  • Cena:

    399,99 €

Dodaj v košarico

Brezplačna poštnina znotraj Slovenije v primeru plačila po predračunu!

Opis izdelka

Novi Bundle komplet ELEMNT BOLT kolesarskega računalnika z barvnim ekranom in senzorjem srčnega utripa TICKR 2. Več kot samo lep račnulnik
ELEMNT BOLT v kombinaciji za "out front" nosilcem ustvari veliko gladko površino po kateri zrak lažje drsi in s tem zmanjša upor in moč (vati), ki je potrebna da ohranjate hitrost.

Oblika, ki prereže veter
Stranice so koničasto obikovane, kar omogoče, da je ELEMNT BOLT kar se da aerodinamičen.

Večja berljivost, manjši zračni upor
ELEMNT BOLT je bil oblikovan tako, da je ob enem čim bolj berljiv in ima čim manjši zračni upor. Idealni položaj je kadare je nameščen s pomočjo "out front" nosilca.

QuickLook LED prikaz
ELEMNT BOLT ponuja čisto nov način spremljanja moči. Na en pogled ste ves čas informirani s pomočjo nastavljivih QuickLook LED diod.

Popoln pregled
S pomočjo enostavno dosegljivih stranskih gumbov lahko s samo enim dotikom spreminjate koliko podatkov želite na enem zaslonu prikazati.

100% brezžičen
ELEMNT BOLT je edini resnično brezžični kolesarski računalnik. To pomeni, da vam ga za sinhronizacijo podatkov, nalagnje zemljevidov in posodabljanje dejansko ni potrebno priklapljati na računalnik.

Popolnoma povezan
Z ELEMNT BOLT kolesarskim računalnikom ostanete v stiku tudi kadar ste nedosegljivi. Med kolesarjenjem lahko poiščete prijatelje na kolesih, dobivate elektronsko pošto, sporočila in obvestila s telefona.

Pelji me kamorkoli
ELEMNT BOLT vsa pelje kamorkoli želite! Samo odprite Wahoo ELEMNT aplikacijo kadarkoli na kolesarjenju in vpišite naslov ali ime destinacije. Aplikacija vam bo generirala pot prilagojeno na kolesarje in jo bo vključno z navodili naložila na ELEMNT BOLT računalnik. Pospravite telefon in se podajte na vožnjo. Zdaj vas lahko ELEMNT BOLT popelje resnično kamorkoli.

Navodila za pot
S pomočjo "Take Me Anywhere" funkcije v Wahoo ELEMNT aplikaciji dobivate "Turn-By-Turn" navodila za vse Komoot in Ride With GPS poti, ki so naložene na vašem ELEMNT BOLT računalniku. Poti se samdejno naložijo s samo enim klikom.

Portal "Live Track"
"Live Track" funkcija cam omogoča, da pošljete individualizirano povezavo ljudem, s katerim želite deliti vašo lokacijo. Od začetka do konca vaše vožnje, bo "Live Track" v realnem času posodabljal vašo lokacijo, napredek in metriko. Tako vas lahko vaši bližnji lažje najdejo, trener vas lažje spremlja ali pa se s prijatelji na kolesarjenju lažje najdete.

Kompatibilen z mučenjem
ELEMNT BOLT je povezljiv s KICKR in KICKR SNAP trenažerjema, kar vam omogoča, da se mučite lahko tudi znotraj vaših sten in vam popolnoma nadzira pametna trenažerja, katerim zaupajo svetovni prvaki, kot so trikratni zmagovalci dirke Tour de France - ekipa Team Sky.

STRAVA Live segmenti
STRAVA Live segmenti so v ELEMNT BOLT kolesarski računalnik popolnoma integrirani. Nudi vam natančno stanje trenutnega napredka in kdaj morate stisniti vse iz sebe, da boste presegli svoj cilj.

Poenostaljvena strukturirana vadba
"TrainingPeaks" in "Today’s Plan" načrti so popolnoma integrirani. Imeli boste nazoren pregled nad vašim planom vadbe, izvajali boste lahko strukturirano vadbo s pomojo LED diod in sporočil ob vsakem intervalu istočasno pa se bodo podatki samodejno pošiljali aplikaciji. Lahko planirate vadbo znotraj ali zunaj. Na Wahoo pamtenih trenažerjih KICKR ali KICKR SNAP se bo upor samodejno prilagajal glede na željene cilje za vsak interval, tako boste imeli največ od vaše strukturirane vadbe. Na ELEMNT BOLT računalniku so prednaloženi plani vadbe, kiso bili ustvarjeni s pomočjo trenerjev profesionalne kolesarske ekipe Team Sky!

Programska oprema

Nastavitev s pomočjo aplikacije

Brezplačna aplikacija ELEMNT je spremljevalec, ki uporablja intuitiven vmesnik vašega pametnega telefona, prilagaja vaše nastavitve, konfigurira vadbene strani in poveže ELEMNT BOLT s svojimi priljubljenim aplikacijami za kolesarjenje in brezžičnim senzorjem.
Prenesi za iPhone Prenesi za Android
Aplikacija za Wahoo ELEMNT BOLT Bundle kolesarski računalnik s senzorji Aplikacija za Wahoo ELEMNT BOLT Bundle kolesarski računalnik s senzorji Aplikacija za Wahoo ELEMNT BOLT Bundle kolesarski računalnik s senzorji