Količina:

0


Znesek:

0,00

Izdelka ni več v ponudbi!

Na žalost tega izdelka iz različnih razlogov (nedobavljivost, neaktualnost, posodobitev modela...) ne prodajamo več.

Wahoo ELEMNT MINI kolesarski računalnik

Wahoo ELEMNT MINI GPS Computer

Paket vsebuje

  • ELEMNT MINI računalnik
  • Wahoo RPM Speed senzor za hitrost z nosilcem
  • Nosilec za toporišče
  • Quick Start navodila

Koristne informacije

ELEMNT MINI kompakten kolesarski računalnik, ki pregledno prikazuje podatke na podlagi senzorjev. V polnem elementu pa je, ko ga povežete z aplikacijo ELEMENT.

Opis izdelka

ELEMNT MINI model ni več dobavljiv. Aktualne modele Wahoo kolesarskih računalnikov najdete v kategoriji Wahoo kolesarski računalniki.

Nastavitve z aplikacjo
Brezplačna aplikacija ELEMNT uporablja intuitiven uporabniški vmesnik s pomočjo katerega si kolesarski računalnik popolnoma nastavite po meri. Aplikacija tudi povezuje vaš ELEMNT MINI z drugimi kolesarskimi aplikacijiami in Wahoo senzorji.


Kolesari s hitrostjo
V sklopu kolesarskega računalnika ELEMNT MINI je priložen tudi senzor hitrosti WAHOO RPM Speed, ki omogoča, da lahko spremljate in beležite hitrost, distanco in čas, brez da bi računalnik povezali s pametnim telefonom. Če potrebujete še več podatkov, pa lahko dokupite senzor utripa Wahoo TICKR in senzor kadence Wahoo RPM Cadence.

Vklopi sledenje
Če povežete ELEMENT MINI z aplikacijo ELEMNT, bo le ta omogočila sledenje, s pomočjo GPS signala vašega pametnega telefona. Aplikacija vam bo tako lahko po zaključku vožnje prikazala vašo prevoženo pot na zemljevidu, všinsko razliko in različne statistike.

Portal "Live Track"
"Live Track" funkcija cam omogoča, da pošljete individualizirano povezavo ljudem, s katerim želite deliti vašo lokacijo. Od začetka do konca vaše vožnje, bo "Live Track" v realnem času posodabljal vašo lokacijo, napredek in metriko. Tako vas lahko vaši bližnji lažje najdejo, trener vas lažje spremlja ali pa se s prijatelji na kolesarjenju lažje najdete.


Obvestila
Kadar je ELEMT MINI povezan z vašim pametnim telefonom, vam bo prikazoval obvestila o prispelih sporočilih in klicih. Tako vam ne bo treba ugibati zakaj je telefon zacingljal.

Popolna vidljivost
ELEMNT MINI ima vgrajen visoko kontrasten črnobel zaslon, ki omogoča da, z enim pogledom brez težav vidite željene podatke.

Aplikacije tretjih strank 
Če v aplikaciji ELEMNT avtorizirate vaše najljubše kolesarske aplikacije (Strava, Ride With GPS, Training Peaks in druge) se bojo vaše vožnje samodejno posodobile.

Pametni reliefni gumbi
ELEMNT MINI je sicer majhen vendar je bilo kljub temu namenjenga veliko prostora za gumbe, ki vam omogočajo enostavno premikanje po zaslonih.

Programska oprema

Nastavitev s pomočjo aplikacije

Brezplačna aplikacija ELEMNT je spremljevalec, ki uporablja intuitiven vmesnik vašega pametnega telefona, prilagaja vaše nastavitve, konfigurira vadbene strani in poveže ELEMNT BOLT s svojimi priljubljenim aplikacijami za kolesarjenje in brezžičnim senzorjem.
Aplikacija za Wahoo ELEMNT MINI kolesarski računalnik Aplikacija za Wahoo ELEMNT MINI kolesarski računalnik Aplikacija za Wahoo ELEMNT MINI kolesarski računalnik