Količina:

0


Znesek:

0,00

Izdelka ni več v ponudbi!

Na žalost tega izdelka iz različnih razlogov (nedobavljivost, neaktualnost, posodobitev modela...) ne prodajamo več.

Wahoo ELEMNT kolesarski računalnik

Wahoo ELEMNT GPS Computer

Paket vsebuje

  • ELEMNT računalnik
  • Out-front nosilec
  • Nosilec za toporišče
  • Aerobar nosilec
  • Quick Start navodila

Koristne informacije

Doživite moč, ki se spreminja v igri in enostavnosti ELEMNT - 100% brezžičnega kolesarskega  GPS računalnika. Popolnoma enostavna in nekompleksna uporaba in upravljanje, hkrati pa zagotavlja vse funkcije, ki jih zahtevate od katerekoli primerljive GPS-naprave.

Opis izdelka

ELEMNT model ni več dobavljiv, saj ga je nadomestil novi model ELEMNT ROAM. Aktualne modele Wahoo kolesarskih računalnikov najdete v kategoriji Wahoo kolesarski računalniki.QuickLook LED prikaz
ELEMNT ponuja čisto nov način spremljanja moči. Na en pogled ste ves čas informirani s pomočjo nastavljivih QuickLook LED diod.

ELEMNT Quick Lock LED
Popoln pregled
S pomočjo enostavno dosegljivih stranskih gumbov lahko s samo enim dotikom spreminjate koliko podatkov želite na enem zaslonu prikazati.

100% brezžičen
ELEMNT je edini resnično brezžični kolesarski računalnik. To pomeni, da vam ga za sinhronizacijo podatkov, nalagnje zemljevidov in posodabljanje dejansko ni potrebno priklapljati na računalnik.

ELEMNT Wireless
Popolnoma povezan
Z ELEMNT kolesarskim računalnikom ostanete v stiku tudi kadar ste nedosegljivi. Med kolesarjenjem lahko poiščete prijatelje na kolesih, dobivate elektronsko pošto, sporočila in obvestila s telefona.

ELEMNT Connection
Pelji me kamorkoli
ELEMNT vsa pelje kamorkoli želite! Samo odprite Wahoo ELEMNT aplikacijo kadarkoli na kolesarjenju in vpišite naslov ali ime destinacije. Aplikacija vam bo generirala pot prilagojeno na kolesarje in jo bo vključno z navodili naložila na ELEMNT računalnik. Pospravite telefon in se podajte na vožnjo. Zdaj vas lahko ELEMNT popelje resnično kamorkoli.

Navodila za pot
S pomočjo "Take Me Anywhere" funkcije v Wahoo ELEMNT aplikaciji dobivate "Turn-By-Turn" navodila za vse Komoot in Ride With GPS poti, ki so naložene na vašem ELEMNT računalniku. Poti se samdejno naložijo s samo enim klikom.

Portal "Live Track"
"Live Track" funkcija cam omogoča, da pošljete individualizirano povezavo ljudem, s katerim želite deliti vašo lokacijo. Od začetka do konca vaše vožnje, bo "Live Track" v realnem času posodabljal vašo lokacijo, napredek in metriko. Tako vas lahko vaši bližnji lažje najdejo, trener vas lažje spremlja ali pa se s prijatelji na kolesarjenju lažje najdete.

ELEMNT Live

STRAVA Live segmenti
STRAVA Live segmenti so v ELEMNT kolesarski računalnik popolnoma integrirani. Nudi vam natančno stanje trenutnega napredka in kdaj morate stisniti vse iz sebe, da boste presegli svoj cilj.

Poenostaljvena  strukturirana vadba
"TrainingPeaks" in "Today’s Plan" načrti so popolnoma integrirani. Imeli boste nazoren pregled nad vašim planom vadbe, izvajali boste lahko strukturirano vadbo s pomojo LED diod in sporočil ob vsakem intervalu istočasno pa se bodo podatki samodejno pošiljali aplikaciji. Lahko planirate vadbo znotraj ali zunaj. Na Wahoo pamtenih trenažerjih KICKR ali KICKR SNAP se bo upor samodejno prilagajal glede na željene cilje za vsak interval, tako boste imeli največ od vaše strukturirane vadbe. Na ELEMNT računalniku so prednaloženi plani vadbe, kiso bili ustvarjeni s pomočjo trenerjev profesionalne kolesarske ekipe Team Sky!

Kompatibilen z mučenjem
ELEMENT je povezljiv s KICKR in KICKR SNAP trenažerjema, kar vam omogoča, da se mučite lahko tudi znotraj vaših sten in vam popolnoma nadzira pametna trenažerja, katerim zaupajo svetovni prvaki, kot so trikratni zmagovalci dirke Tour de France - ekipa Team Sky.


ELEMNT Compatible

Programska oprema

Nastavitev s pomočjo aplikacije

Brezplačna aplikacija ELEMNT je spremljevalec, ki uporablja intuitiven vmesnik vašega pametnega telefona, prilagaja vaše nastavitve, konfigurira vadbene strani in poveže ELEMNT s svojimi priljubljenim aplikacijami za kolesarjenje in brezžičnim senzorjem.
Prenesi za iPhone Prenesi za Android
Aplikacija za Wahoo ELEMNT kolesarski računalnik Aplikacija za Wahoo ELEMNT kolesarski računalnik Aplikacija za Wahoo ELEMNT kolesarski računalnik