Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Izdelka ni več v ponudbi!

Na žalost tega izdelka iz različnih razlogov (nedobavljivost, neaktualnost, posodobitev modela...) ne prodajamo več.

Wahoo merilni pas za tek

Bluetooth merilni pas za merjenje srčnega utripa z ANT+ iPhone adapterjem.

Paket vsebuje

  • Wahoo ANT+ iPhone adapter
  • Wahoo senzor srčnega utripa
  • Trak za pritrjevanje preko prsi

Kompatibilnost z modeli

  • iPhone (3GS, 4)
  • iPad (3. gen.)
  • iPod touch (3. gen., 4. gen.)

Koristne informacije

Wahoo Runing/Fitness/Gym Set je komplet, ki vključuje iPhone adapter in merilni pas za merjenje srčnega utripa. Edinstven pripomoček za tek in fitnes aktivnosti!

Opis izdelka

Wahoo Runing/Fitness/Gym komplet vsebuje udoben (težak le 44g) in elastičen merilni pas za merjenje srčnega utripa, ki v kombinaciji s programsko opremo vaš iPhone 4S spremeni v univerzalno napravo za trening, primerno tako za tek, kolesarjenje, kot tudi ostale športne aktivnosti. Merjenje srčnega utripa, GPS pozicija, najljubša glasba, telefon in še več - vse v eni napravi!

Merilec zagotavlja natančne meritve srčnega utripa v realnem času in ga z vašo iOS napravo povežete preko priloženega adapterja.

Namestitev je hitra in enostavna, trak pa je nastavljiv, tako da ga prilagodite glede na obseg prsnega koša. Pas lahko operete pri 30 stopinjah, merilec pa je vodotesen do 30m globine.

Proizvajalec je poskrbel tudi za razvijalce in tako preko odprtega API-ja omogočil, da je merilni pas kompatibilen z najbolj priljubljenimi iOS aplikacijami, kot so Wahoo Fitness, RunKeeper, MapMyFitness, MapMyRide, 321Run, Runmeter, Runtastic, MotionX, Cyclemeter, Endomondo in ostalimi.

Merilec je kompatibilen z iPhone 3G, 3GS, 4, iPod, iPod Touch in iPad in novejšimi. V primeru, da si lastite novejši model pametne naprave z vgrajenim Bluetooth Smart (4.0), lahko uporabite Bluetooth merilni pas, ki ne potrebuje adapterja.

Napajanje: 3V baterija (avtonomija 2-3 leta).