Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Izdelka ni več v ponudbi!

Na žalost tega izdelka iz različnih razlogov (nedobavljivost, neaktualnost, posodobitev modela...) ne prodajamo več.

Withings Aura pametni sistem za boljši spanec

Pametni sistem za izboljšanje kvalitete spanja

Paket vsebuje

  • Glavna enota

  • Senzor spanja

Koristne informacije

Withings Aura je pametni sistem za temeljito analizo in izboljšanje kvalitete spanja.

Opis izdelka

Glavna enota

Občutljiva glavna enota spremlja okolico, v kateri spite (hrup, sobno temperaturo, jakost svetlobe) in vas oskrbi z znanstveno potrjenemi svetlobnimi in zvočnimi programi.

Senzor spanja

Mehak in neupadljiv senzor, ki ga enostavno potisnete pod vzmetnico, nadzoruje vaše spalne navade in cikle spanja (premikanje telesa, dihalni cikli, srčni utrip).

Preglejte in izboljšajte

Posebej za Withings Auro razvita aplikacija nadzira sistem in upravlja z vašimi prilagojenimi programi. Na podlagi zbranih podatkov vam Aura ponuja znanstveno potrjene svetlobne in zvočne programe, ki se bodo prilagodili vaši telesni uri in pozitivno vplivali na vaše spalne pogoje.

Tehnologija zasenčenja večbarvne LED osvetlitve do konca izkoristi dokazano povezavo med valovnimi dolžinami osvetlitve in izločanjem melatonina - hormona, ki je zadolžen za cikel spanja in prebujanja.

Prefinjen zvočni program oponaša vzorec in frekvenco cirkadianega ritma, ki vas sproščata medtem ko poskušate zaspati in vas stimulirata med prebujanjem.

Programska oprema

Mobilna aplikacija

Aplikacija uporablja brezžično povezavo in vam grafično prikaže vaše spalne cikle, vam pomaga razumeti, kaj vas zbudi in vam nudi primerjavo med posameznimi nočmi. Tako lahko enostavno upravljate vam prilagojene programe uspavanja in prebujanja.

Aplikacija za Withings Aura pametni sistem za boljši spanec Aplikacija za Withings Aura pametni sistem za boljši spanec