Količina:

0


Znesek:

0,00

Izdelka ni več v ponudbi!

Na žalost tega izdelka iz različnih razlogov (nedobavljivost, neaktualnost, posodobitev modela...) ne prodajamo več.

Withings Pulse senzor aktivnosti

Brezžični senzor vsakodnevnih aktivnosti in analize spanja.

Paket vsebuje

  • Withings Pulse
  • Zaponka za pritrjevanje
  • Trak za zapestje (za spanje)
  • MicroUSB polnilni kabel

Kompatibilnost z modeli

  • iPhone (3GS in novejši)
  • iPad (vsi modeli)
  • iPod touch (3. gen. in novejši)
  • (operacijski sistem iOS 5.0 ali novejši)
  • Android 4.0 ali novejši pametni telefoni in tablice z Bluetooth povezljivostjo

Koristne informacije

Withings Pulse je 8-gramski pametni senzor, ki spremlja vaše dnevne aktivnosti 24/7, izmeri vaš srčni utrip in vas spodbuja k zdravemu načinu življenja.

Opis izdelka

Withings Pulse je vaš idealen spremljevalec - priročen senzor, ki vam pomaga, da postanete aktivnejši. Senzor spremlja število narejenih korakov, opravljeno razdaljo, porabljene kalorije in vas stimulira, da naslednjič namesto dvigala izberete stopnice. Podatki se sinhronizirajo preko vašega pametnega telefona ali tablice.

Idealen pripomoček za tek
Pulse lahko vaš tek analizira v realnem času. Podatki so na voljo z dotikom na vgrajeni zaslon.

Merjenje srčnega utripa
Pulse je najmanjša naprava za merjenje srčnega utripa na trgu. Utrip lahko spremljate ob vsaki priložnosti: pred zmenkom ocenite stres ali pa med treningom v telovadnici. Z rednim merjenjem utripa skozi daljše časovno obdobje lahko spremljate raven telesne pripravljenosti. Meritev srčnega utripa je hitra in enostavna - prst držite na hrbtni strani naprave za nekaj sekund in srčni utrip se pojavi na zaslonu senzorja.

Withings Pulse - merjenje srčnega utripa

Vse na enem mestu
Withings Pulse predstavlja nadgradnjo v Withings ekosistemu pametnih naprav, kot sta WiFi osebna tehthnica in merilec krvnega tlaka. Povežite se s preko 100 partnerskimi aplikacijami, specializirane za hujšanje, spremljanje porabljenih kalorij in kardio fitnes.

Withings Pulse - sinhronizacija

Ste premagali svoj prejšnji rekord?
Z drsenjem prsta po zaslonu imate možnost vpogleda meritev za 10 dni nazaj.

Programska oprema

Samodejna sinhronizacija

Withings Pulse se samodejno sinhronizira z vašim pametnim telefonom skozi ves dan. Podatki se brezžično prenašajo na brezplačna spletna orodja, dosegljiva preko spletnega brskalnika ali mobilne aplikacije (iOS in Android) kjerkoli in kadarkoli jih potrebujete.

Dosežite svoje cilje

Postavite si izziv vsak dan. Povečajte svojo aktivnost, namesto dvigala izberite stopnice, prehodite dodatni kilometer in poskušajte doseči ali preseči priporočilo svetovne zdravstvene organizacije - 10.000 korakov dnevno. Pregledujete vaš napredek iz dneva v dan skozi enostavno berljive grafe.

Analizira vaš spanec

Pulse deluje tudi ponoči. Vstavite ga v priloženi trak za zapestje in naslednje jutro boste imeli priložnost v grafični obliki analizirati kvaliteto vašega spanja. 
Prenesi za iPhone Prenesi za Android
Aplikacija za Withings Pulse senzor aktivnosti Aplikacija za Withings Pulse senzor aktivnosti Aplikacija za Withings Pulse senzor aktivnosti