Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Izdelka ni več v ponudbi!

Na žalost tega izdelka iz različnih razlogov (nedobavljivost, neaktualnost, posodobitev modela...) ne prodajamo več.

Nokia Home notranja nadzorna kamera

HD notranja kamera s senzorji kakovosti zraka

Paket vsebuje

 • Kamera
 • Magnetni podstavek
 • Napajalnik

Kompatibilnost z modeli

 • iPhone (4S in novejši)
 • iPad (3. gen. in novejši)
 • iPod touch (5. gen. in novejši)
 • (operacijski sistem iOS 8 ali novejši)
 • Android 5.0 ali novejši pametni telefoni in tablice z Bluetooth povezljivostjo

Koristne informacije

Nokia Home je nadzorna HD kamera s senzorji kakovosti zraka.

Opis izdelka

Nokia Home je najbolj vsestranski nadzorni sistem za vaš dom, saj omogoča neprekinjeno prenašanje HD videa, interakcijo z vašimi družinskimi člani ter skrbi za to, da ste ves čas na tekočem o kvaliteti zraka v vašem domu. Zahvaljujoč popolni kombinaciji vrhunskih video tehnologij vam Home nadzorni sistem omogoča prenos HD videa izjemne kvalitete z najmanjšim možnim zamikom.

 • 5-megapixel senzor 5MP CMOS senzor omogoča sliko izjemne kvalitete.
 • HQ video dekodiranje Home lahko kodira video do ločljivosti 1080p pri 30 slikah na sekundo.
 • Komunikacija v realnem času Ker uporablja najnovejši protokol za komunikacijo preko spleta v realnem času (WebRTC), Home prenaša podatke brez motenj.

Široki kot 135°
S tem izdelkom ne bo spregledan noben kotiček. Home nudi najširši kot snemanja na trgu, prav tako pa tudi samodejno odpravljanje popačenosti slike. Lahko se poslovite od čudaških motoriziranih kamer in popačenih fisheye objektivov.

12-kratni zoom s samodejno izostritvijo
ePTZ-tehnologija vam omogoča, da lahko sliko HD videa povečate, jo nagnete in ji spreminjate kot. Ob vsaki taki spremembi pa Home hitro in samodejno izostri sliko.

Kristalno jasna interakcija
Imejte pristne pogovore in govorite svobodno. Home omogoča istočasno sprejemanje in oddajanje podatkov, hkrati pa ponuja karseda čist zvok.

Nočna optika
Ko sonce zaide, nadzorni sistem Home samodejno preklopi na nočno optiko, kar mu omogoča, da z uporabo mehanskega infrardečega filtra vidi tudi v temi.

Ustvarite bolj zdravo okolje
Home je prvi video nadzorni sistem, ki beleži onesnaženost zraka. Omogoča vam, da skrbite za dobro počutje vaše družine.

Nadzor kvalitete zraka v realnem času
Dejstvo, da ste obveščeni o navzočnosti nevidnih in po možnosti škodljivih delcev v okolju, vam omogoča, da lahko glede tega tudi kaj storite.


Programska oprema

Nikoli ne boste zamudili posebnih trenutkov
Z nadzornim sistemom Home ste vedno na tekočem. Lahko greste tudi nazaj v času, saj vodi dnevnik vseh dogodkov, ki se zgodijo v njegovi bližini.

Sledite vsakdanjim dogodkom
Vsakič ko Home zazna dogodek, naredi fotografijo in posname kratek video. Ko se ti ujeti trenutki naberejo, tvorijo pravi domači dnevnik. Tako si lahko ogledate tudi kaj se je zgodilo do 2 dni nazaj.

Hitri povzetek
Kadarkoli si lahko ogledate hitri posnetek, ki povzame zadnjih 12 ur - tako boste na enostaven način izvedeli, kaj se je pred kratkim dogajalo.
Prenesi za iPhone Prenesi za Android

Aplikacija za Nokia Home notranja nadzorna kamera Aplikacija za Nokia Home notranja nadzorna kamera Aplikacija za Nokia Home notranja nadzorna kamera Aplikacija za Nokia Home notranja nadzorna kamera