Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Izdelka ni več v ponudbi!

Na žalost tega izdelka iz različnih razlogov (nedobavljivost, neaktualnost, posodobitev modela...) ne prodajamo več.

Withings merilec krvnega tlaka

Kompakten merilec krvnega tlaka za iPhone/iPad.

Paket vsebuje

  • Merilec krvnega tlaka Withings

  • 4 baterije (1.5V AAA)

Kompatibilnost z modeli

  • iPhone (3GS in novejši)

  • iPad (vsi modeli razen iPad 1)
  • iPod touch (4. gen. in novejši)
  • operacijski sistem iOS 6.0 ali novejši
  • za priključitev na novejše naprave z Lighting konektorjem, je kompatibilnost zagotovljena z uporabo adapterja - Lighting to 30-pin adapter.

Koristne informacije

Kompakten merilec krvnega tlaka Withings v povezavi z iPhone/iPad beleži krvni tlak in srčni utrip, meritve si lahko ogledate v obliki grafičnega prikaza.

Opis izdelka

Kompakten merilec krvnega tlaka Withings je revolucionarni pripomoček, ki v povezavi z iOS napravo (iPhone, iPad, iPod touch) beleži vaš krvni tlak in srčni utrip, meritve pa si lahko na vašem računalniku ali iOS napravi ogledate v obliki grafičnega prikaza.

Merilec krvnega tlaka Withings

Uporaba je popolnoma enostavna. Merilec namestimo na roko in ga priključimo na iOS napravo. Aplikacija se samodejno zažene in meritev se prične v trenutku.

Meritve se samodejno shranijo v vašo iOS napravo in sinhronizirajo z vašim osebnim portalom, do katerega lahko z uporabo računalnika ali iOS naprave dostopate od kjerkoli in kadarkoli in tako preverite pretekle meritve. Z nadzorovanim sproščanjem ventila merilca so izmerjene vrednosti natančne in zanesljive, poleg krvnega tlaka pa merilec meri tudi srčni utrip. Zgodovino meritev si lahko ogledate tudi v grafični obliki in jih primerjate s priporočenimi WHO vrednostmi.

Vaše meritve pa lahko na delite tudi z ostalimi - npr. vašo družino ali zdravnikom. Omogočite jim dostop do zgodovine vaših meritev ali pa jim na enostaven način meritve posredujete po elektronski pošti.

Merilec zazna krvni tlak med 0 in 285 mmHg z natančnostjo ±3 mmHg oz. 2% izmerjene vrednosti. Beleženje srčnega utripa zazna med 30 in 200 utripov na minuto z natančnostjo ±5%.
Merilec za delovanje potrebuje 4 baterije (1.5V AAA), ki so priložene v paketu.

Programska oprema

Merjenje in sledenje

Izmerite svoj sistolični in diastolični krvni tlak, srčni utrip in pulzni val. Sledite svojim meritvam skozi različna časovna obdobja - dan, teden, mesec, leto in ves čas.

Zdrava prehrana

Ustvarite načrt dnevnih obrokov in spremljajte zaužite obroke za boljše razumevanje vašega zdravja.

Opomniki in deljenje

Nastavite opomnike, s katerimi ostanete osredotočeni na svoje cilje. Vse meritve lahko enostavno izvozite in pošljete vašemu zdravniku po elektronski pošti.


Prenesi za iPhone Prenesi za iPad

Aplikacija za Withings merilec krvnega tlaka Aplikacija za Withings merilec krvnega tlaka Aplikacija za Withings merilec krvnega tlaka Aplikacija za Withings merilec krvnega tlaka Aplikacija za Withings merilec krvnega tlaka