Količina:

0


Znesek:

0,00

Izdelka ni več v ponudbi!

Na žalost tega izdelka iz različnih razlogov (nedobavljivost, neaktualnost, posodobitev modela...) ne prodajamo več.

Withings WS-50 napredna osebna tehtnica

Pametna Wi-Fi osebna tehtnica, ki meri tudi srčni utrip in kvaliteto zraka.

Paket vsebuje

  • WiFi osebna tehtnica Withings WS-50

  • 4 baterije (1.5V AAA)
  • 4 nastavki za uporabo na preprogi

Kompatibilnost z modeli

  • iPhone (3GS in novejši)

  • iPad (vsi modeli razen iPad 1)
  • iPod touch (4. gen. in novejši)
  • (operacijski sistem iOS 6.0 ali novejši)
  • Android 4.0 ali novejši pametni telefoni in tablice z Bluetooth povezljivostjo

Koristne informacije

Osebna tehtnica Withings WS-50 z vgrajenim Wi-Fi in Bluetooth, poleg teže, maščobne mase in ITM (BMI) indeksa meri tudi srčni utrip, temperaturo in kvaliteto zraka v prostoru.

Opis izdelka

Withings osebne tehtnice so na voljo pod novo blagovno znamko: Nokia Wi-Fi osebna tehtnica.

Osebna tehtnica Withings WS-50 z vgrajeno Wi-Fi in Bluetooth brezžično povezavo samodejno evidentira težo, maščobno maso, ITM (BMI) indeks, srčni utrip, temperaturo in kvaliteto zraka v prostoru meritve pa si lahko ogledate v grafični obliki.

 

WiFi osebna tehtnica Withings

 


Uporaba je popolnoma enostavna. Stopite na tehtnico in počakajte da le-ta opravi meritev. Tehtnica se samodejno vklopi in izklopi, prav tako vas samodejno prepozna, tako da uporabniku ni potrebno storiti nič drugega kot stati nekaj sekundi pri miru.

Tehtnica bo izmerila vašo telesno težo, maščobno in mišično maso ter srčni utrip, prikazala vaš ITM/BMI (indeks telesne mase) ter s pomočjo brezžične povezave samodejno posredovala podatke na vaš osebni portal. Do grafičnega prikaza izmerjenih vrednosti nato dostopate preko računalnika, pametnega telefona ali tablice.

Vgrajena Bluetooth povezava omogoča neposredno povezovanje in sinhronizacijo podatkov s pametnimi napravami*, tako da Wi-Fi povezava ni potrebna.
*podprte naprave: iPhone 4S, iPad 3. generacije, iPod Touch 5. generacije oz. novejši modeli;
in nekatere novejše Android naprave z vgrajenim Bluetooth 4.0 vmesnikom


Programska oprema

Teža, ITM, maščobna masa

Pregledujte vašo telesno maso, ITM (idealno telesno maso), maščobno in mišično maso z nastavljivimi grafi za izbrano časovno obdobje - dan, teden mesec ali ves čas.

Tehtnica kot vaš osebni trener

Nastavite težo, ki jo želite doseči in aplikacija vam bo vse skupaj razčlenila v tedenske cilje, vas opominjala z ustreznimi nasveti in opomniki preko vašega pametnega telefona ali tablice. Vaš napredek lahko spremljate iz dneva v dan skozi enostavno berljive grafe.
Prenesi za iPhone Prenesi za Android

Aplikacija za Withings WS-50 napredna osebna tehtnica Aplikacija za Withings WS-50 napredna osebna tehtnica Aplikacija za Withings WS-50 napredna osebna tehtnica Aplikacija za Withings WS-50 napredna osebna tehtnica