Količina:

0


Znesek:

0,00

Blog

Xiaomi predstavlja Roborock S6, 3. generacijo popularnega robotskega sesalnika

9. maj 2019 | Novi izdelki

Že Xiaomi Mi robotski sesalnik 2. generacije je delo opravil več kot odlično in se zaradi odličnih izkušenj uporabnikov znašel v številnih domovih. Novi model pa uspešno zgodbo še nadgrajuje. Nekaj poglavitih izboljšav:

  • izboljšana tehnologija skeniranja prostora - sesalnik prepozna prostor v katerem se nahaja,
  • podpora do 3 nadstropjem, kar je idealno za lastnike hiš oz. dupleks stanovanj,
  • do 50% tišji ob enaki sesalni moči 2000 Pa,
  • do 20% hitrejši s hitrim pometanjem na ozkih območjih, ki so težje dostopni,
  • glavna krtača znamke DuPont Zytel - mešanica ščetin in gume.

Roborock se je hitro razvil v vodilnega proizvajalca robotskih sesalnikov, ko je s Xiaomi-jem ustvaril originalni Xiaomi Mi Robot robotski sesalnik. Sesalnik je postal takojšen uspeh predvsem zato, ker je bil cenejši, vendar še vedno boljši kot konkurenčni roboti. S tretjo generacije je Roborock S6 še elegantnejši, pametnejši in učinkovitejši od konkurence.

Xiaomi Mi Roborock S6 robotski sesalnik 3. generacije

Najnovejši model je opremljen s procesorjem signalov R16 proizvajalca Texas Instruments in mikroprocesorjem podjetja STMicroelectronics. Glavna krtača je izdelana iz materiala blagovne znamke DuPont Zytel.

Roborock S6 in S5 si delita kar nekaj skupnih lastnosti, oba sta učinkovita, zagotavljata odlično čistilno zmogljivost, pametna in cenovno dostopna nasproti drugim vodilnim modelom.

Ne glede na to, da imata veliko skupnega ima 3. generacija kar nekaj izboljšav. Zasnova se je spremenila, tehnologija skeniranja prostora je izboljšana, S6 je opremljen z naprednim vodnim rezervoarjem in deluje tišje ob enaki sesalni moči 2000 Pa.

Xiaomi Mi Roborock S6 robotski sesalnik 3. generacije

S6 izriše natančnejše zemljevide, ki uporabnikom omogočajo učinkovitejše čiščenje. Proizvajalec obljublja, da S6 izboljša učinkovitost čiščenja za 20% s hitrim pometanjem na ozkih območjih, ki so težje dostopna.

Xiaomi Mi Roborock S6 robotski sesalnik 3. generacije

Z novim načinom risanja zemljevida sesalnik samodejno prepozna v katerem prostoru se nahaja. Ko Roborock S6 konča čiščenje, razdeli zemljevid v sobe. Nato lahko izberete določeno sobo, ki jo morate očistiti ob določenem času do 7-krat na teden. Prav tako lahko združite ali razdelite območja na zemljevidu kadarkoli želite.

Xiaomi Mi Roborock S6 robotski sesalnik 3. generacije

Poleg tega Roborock S6 podpira navidezne zidove in je idealen za velike hiše z več nadstopji. Za razliko od prejšnje generacije, ki je shranila eno nadstropje lahko S6 shrani do 3 nadstropja v stavbi.

Navidezni zid Xiaomi Mi Roborock S6 robotskega sesalnika

Prenovljena je tudi pamatna aplikacija, ki je sedaj še bolj intuitivna, v novo polnilno postajo pa lahko skrijete napajalni kabel za še bolj eleganten in minimalističen izgled.

Polnilna postaja Xiaomi Mi Roborock S6 robotskega sesalnika

Robock S6 lahko hkrati sesa in briše tla, rezervoar za vodo ima dve stopnji spuščanja vode, eno za dnevno uporabo; krpa ni preveč vlažna, zato ne pušča vodnih sledi na tleh. Druga stopnja se uporablja za večje madeže; krpa je bolj vlažna, da raztopi madeže. Za razliko od prejšnje generacije ima rezervoar stikalo, ki uravnava oskrbo z vodo.

Robrock S5 ima krpo iz mikrovlaken za brisanje, S6 pa je opremljen z 10 robčki za enkratno uporabo, ki jih zavržete po končanem čiščenju.

Krpa Xiaomi Mi Roborock S6 robotskega sesalnika

Nadgrajena je tudi čistilna krtača s snemljivimi deli, čistilni valj je izdelalo priznano Ameriško podjetje DuPontTM Zytel in je mešanica ščetin in gume, zaradi česar je krtača idealna za različne površine. Njeni deli so ločljivi, kar omogoča enostavno odstranjevanje las in dlak hišnih ljubljenčkov.

Za svoj inovativen dizaj je sesalnik prejel prestižno nagrado iF product Design Award.

Povezava do izdelka: Xiaomi Mi Roborock S6.