Količina:

0


Znesek:

0,00

Blog

Netatmo na CES 2019 predstavlja pametni video domofon s HomeKit podporo

7. januar 2019 | Novi izdelki

Netatmo vsako leto preseneča z novostmi in tudi na letošnjem CES 2019 nas niso pustili praznih rok. Predstavili so pametni video domofon, ki se lahko pohvali kot prvi domofon, kompatibilen z Apple HomeKit.

Predstavljajte si... poštar pozvoni, vi pa ste ravno v službi? Ogovorite ga s pomočjo vašega pametnega telefona in se dogovorite kje naj vam pusti paket. S pametnim domofonom ne boste zamudili nobene pošiljke ali obiskovalca več, saj boste obveščeni v trenutku, ko pozvoni, ne glede na to ali ste doma, v pisarni ali na drugi strani sveta.

Netatmo pametni video domofon

Zahvaljujoč vgrajeni tehnologiji samodejnega prepoznavanja ljudi, boste v realnem času na pametnem telefonu opozorjeni, če se nekdo nahaja pred vašimi vrati.
Vgrajeni mikrofon in zvočnik omogočata dvosmerno komunikacijo, preko katere lahko odvračate neželene obiskovalce.

Domofon s pomočjo FullHD 1080p senzorja in 160 stopinjske leče nudi optimalno kakovost videa, funkcija HDR pa omogoča prilagajanje nenadnim spremembam osvetlitve, tako da lahko jasno vidite, kaj se dogaja pred vašim domom. Zahvaljujoč vgrajenim IR diodam pa lahko obiskovalce vidite tudi v popolni temi.

Netatmo domofon povežete žično na vaš obstoječi zvonec in ga povežete v domače WiFi omrežje. Vse funkcije so na voljo brezplačno, brez naročnine, vključno s shranjevanjem video posnetkov, ki se shranjujejo lokalno na microSD kartico ali pa se odločite za shranjevanje na FTP ali Dropbox.

Cena za domofon trenutno še ni znana, izdelek pa naj bi prišel v prodajo letošnjo jesen (Q3/2019). Povezava do izdelka: Netatmo pametni video domofon.