Količina:

0


Znesek:

0,00

Blog

Withings na CES 2019 z inovacijami na področju preventive za zdravje

7. januar 2019 | Novi izdelki

Withings se vrača v polnem slogu. Po odcepitvi od Nokie zdaj spet samostojno francosko podjetje je predstavilo tri nove izdelke, ki spreminjajo igro v preventivnem zdravstvenem okolju.Move ECG

Elektrokardiogram na zahtevo. 24/7. 365.
Move ECG je prva analogna ura na svetu, ki z vgrajenimi elektrodami beleži elektrokardiogram srca (EKG) medicinskega razreda, ki omogoča odkrivanje in obveščanje o nepravilnem srčnem ritmu. Nekaj podobnega je pred časom v svoje ure že vgradil Apple, toda Withingsova izvedba je precej cenejša (predvidoma 129,95€), rezultat meritve naj bi podala v manj kot pol minute, in naj ne bi bila geografsko omejena.

Withings Move ECG

BPM Core

Zaznavanje. Preprečevanje. Revolucija zdravstvenega zdravja.
Spoznajte najnaprednejši merilnik krvnega tlaka. Vključuje elektrokardiogram srca (EKG) in digitalni stetoskop za zaznavanje in pomoč pri preprečevanju bolezni srca. Povezava do izdelka: Withings merilec srčnega utripa z EKG.

Withings BPM Core

Withings Move

Rekordni čas delovanja baterije. Neskončno prilagajanje.
Withings Move je super elegantna nova ura z beleženjem gibanja (koraki), ki vas spremlja podnevi in ponoči (analiza spanja) z avtonomijo baterijo do 18 mesecev. Poleg glavnih analognih kazalcev imajo kot že predhodnice, mali kazalec za prikaz dnevnega napredka cilja gibanja, na voljo pa bodo v različnih barvnih kombinacijah po precej ugodni ceni (predvidoma 69,95€).

Withings Move

Withings Move naj bi bil na voljo v prvi polovici februarja, Move ECG in BPM Core pa predvidoma v Q2/2019. Proizvajalec pa je trenutno že v postopku pridobivanja potrdil, da izdelka potrdijo kot medicinski pripomoček v ZDA in v Evropi.