Količina:

0


Znesek:

0,00

Blog

Withings Home: Več kot nadzorna kamera

8. september 2014

Pred kratkim je Withings v Berlinu v sklopu pametnih naprav predstavil nov izdelek za zdravo okolje in telo - Withings Home. V prvi vrsti gre za nadzorno kamero v oblikovno dovršenem ohišju, ki se lepo vklopi v katerikoli interier. Home je opremljen s kamero, zvočnikom, dvema mikrofonoma, nočno svetilko ter kopico senzorjev za spremljanje okolja. Vse to pripomore k temu, da vaš dom ostane varen in zdravju prijazen.

Withings Home

Withings Home je pametna kamera s širokokotnim objektivom (135°), ki omogoča približevanje slike in snemanje v HD kvaliteti podnevi in ponoči. Zaznava tudi prisotnost oseb in hrup, ter posebej prepozna jok dojenčka, kar pomeni, da ne opravlja le funkcije nadzorne kamere, temveč deluje tudi kot baby monitor. Vedno, ko se zgodi kaj neobičajnega, kamera to slika, posname 5-sekundni video ter pošlje opozorilo po vaši izbiri na vaš pametni telefon ali tablico, vse to pa poveže v virtualni dnevnik, ki ga lahko spremljate v aplikaciji. Preko te aplikacije pa lahko prav tako spremljate video v živo ter se pogovarjate preko mikrofona in zvočnika, vgrajenega v Withings Home.

Withings Home

Da bo vaš dom tudi zdravo bivalno okolje, pa skrbijo senzorji za merjenje vlažnosti, temperature in prisotnosti hlapnih organskih spojin (VOC). Withings Home ves čas nadzoruje in beleži vrednosti, ki jih dobiva preko teh treh senzorjev. Če zazna neobičajno vrednost, vam pošlje opozorilo na vaš pametni telefon ali tablico. Trenutno stanje in zgodovino pa lahko v aplikaciji spremljate tudi v obliki grafov.

Withings Home

Kot pri vseh svojih izdelkih, je podjetje Withings tudi pri kameri Withings Home veliko truda vložilo tudi v sam zunanji izgled. Moderno oblikovano ohišje je bele barve in kombinirano s naravnim lesom. Priložen je tudi bel magnetni podstavek za varnejšo namestitev. Tako se Withings Home, za razliko od drugih nadzornih kamer, brez težav tudi vizualno vklopi v vaš dom.

Withings Home je že del naše redne ponudbe Withings izdelkov.