Količina:

0


Znesek:

0,00

Blog

Netatmo June

10. januar 2014 | Novi izdelki

Netatmo June je pametna zapestnica, ki se jo bodo razveselile predvsem ženske. Da se razlikuje od konkurenčnih izdelkov na trgu, se vidi že na prvi pogled, saj zaradi svoje posebne oblike močno izstopa. Pri dizajnu se je Netatmo obrnil na oblikovalko Camille Toupet, ki je že sodelovala z največjimi imeni v svetu mode, med drugim tudi z znamko Louis Vuitton, ki je znana predvsem po prestižnih torbicah.

Netatmo June

Zapestnica je sestavljena iz dveh delov - črnega usnjenega paščka in senzorja. Lahko jo nosite kot zapestnico ali pa senzor snamete in ga nosite kot broško. Na voljo bo v treh modnih barvah - zlati, platinasti in grafitni.

Netatmo June

Kot vse pametne zapestnice, se tudi June osredotoča na vaše zdravje, vendar z drugačne perspektive. Za razliko od konkurenčnih izdelkov June poskrbi za zaščito kože pred vplivom UV sevanja, saj konstantno preverja intenzivnost UV žarkov in spremlja kako dolgo je vaša koža izpostavljena soncu. Na podlagi teh podatkov in tipa kože aplikacija nato priporoča ustrezno zaščito: predlaga zaščitni faktor, opozori, če bi bilo priporočljivo poiskati senco, se zaščititi s pokrivalom ali sončnimi očali. V vsakem primeru pa skrbi za to, da koža ostane lepa in zdrava.

Netatmo June

Izdelek bo dobavljiv predvidoma tekom poletja 2014 in postal del naše redne ponudbe Netatmo izdelkov.