Količina:

0


Znesek:

0,00

Blog

Netatmo Thermostat

10. januar 2014 | Novi izdelki

Pred dvema mesecema, še pred sejmom CES v Las Vegasu, je podjetje Netatmo v Franciji predstavilo svoj novi izdelek - Thermostat.

Netatmo Thermostat

Gre za brezžični termostat, ki ga lahko upravljamo preko pametnega telefona, tablice ali računalnika. Nadomesti vaš obstoječi termostat in je združljiv s skoraj vsemi sistemi ogrevanja, pa naj bo to kurilno olje, plin ali les. Da se čim bolje integrira v vaš dom, lahko spreminjate njegovo barvo izbirati pa je mogoče med petimi različnimi odtenki.

Netatmo Thermostat

Ker je Thermostat pametna naprava, ves čas opazuje dogajanje okoli sebe - vašo dnevno rutino, obdobja, ko vas ni doma, vaše spalne navade itn. in na podlagi tega prilagaja sobno temperaturo. Tako lahko popolnoma uživate v prijetnih temperaturnih razmerah, ki so prilagojene vašim potrebam in navadam.

Netatmo Thermostat

Nepogrešljiv del termostata je Netatmo aplikacija, ki ne služi le kot daljinski upravljalec, ampak vam s pomočjo grafov in zgodovine ogrevanja ustvari pregled nad porabo energije in vam jo pomaga razumeti. Na ta način lahko postopoma zmanjšate porabo in posledično pripomorete k varovanju okolja.

Izdelek bo dobavljiv predvidoma tekom poletja 2014 in postal del naše redne ponudbe Netatmo izdelkov.