Količina:

0


Znesek:

0,00

Blog

Za lahko noč: Withings Aura

6. januar 2014 | Novi izdelki

Kot vsako leto je januar čas za nove pametne naprave, saj v Las Vegasu poteka sejem CES. Tako je med številnimi drugimi tudi podjetje Withings izkoristilo priložnost za predstavitev novih izdelkov. Tokrat je to Withings Aura.

Withings Aura

Withings Aura je pametna naprava, ki naj bi pripomogla h kvalitetnejšemu spancu ter - kar je še najbolj pomembno - lažjemu prebujanju. Sestavljena je iz dveh komponent - glavne enote in senzorja gibanja. Glavno enoto postavite na nočno omarico, senzor premikanja pa potisnete pod vzmetnico. Poleg LED lučke je glavna enota opremljena tudi s tremi USB vhodi, zvočnikom in digitalno uro. Na USB vhode lahko priklopite enega ali dva senzorja, kar je zelo uporabno za pare, tretjega pa lahko uporabite za polnjenje mobilnega telefona. Vgrajeni zvočnik pa vam omogoča tudi predvajanje glasbe preko bluetooth povezave.

Withings Aura

Senzor gibanja zaznava dihanje, srčni utrip in premikanje med spanjem. Ti podatki pomagajo glavni enoti ugotoviti, na kakšen način spite, na podlagi česar enota nato prilagaja svoje delovanje. V nasprotju s konkurenčnimi izdelki Aura uporablja oranžno svetlobo, ki simulira sončni zahod in spodbuja sproščanje melatonina, ki vam pomaga, da lažje zaspite. Za lažje prebujanje pa uporablja modro svetlobo ob spremljavi prijetnih zvokov in klasične glasbe. Aura je prav tako občutljiva na dotik - tako lahko z dolgim pritiskom aktivirate bralno luč, če pa se je dotaknete ob strani, pa lahko nastavite budilko. Ker vse zbrane podatke v obliki statistike pošilja na Withingsov strežnik, jo lahko uporabite tudi v kombinaciji s fitnes monitorjem Pulse in Wi-Fi tehtnico za popoln pregled nad vašim zdravjem.

Withings Aura je že del naše redne ponudbe Withings izdelkov.