Količina:

0


Znesek:

0,00

Blog

Withings Pulse - senzor dnevnih aktivnosti

9. avgust 2013 | Novi izdelki

Withings je predstavil nov izdelek v svojem ekosistemu pametnih naprav. Ponudbo osebne WiFi tehthnice in merilca krvnega tlaka so dopolnili s senzorjem dnevnih aktivnosti.

Withings Pulse je vaš idealen spremljevalec - priročen senzor, ki vam pomaga, da postanete aktivnejši. Senzor spremlja število narejenih korakov, opravljeno razdaljo, porabljene kalorije in vas stimulira, da naslednjič namesto dvigala izberete stopnice.

Withings Pulse - senzor dnevnih aktivnosti

Idealen pripomoček za tek

Pulse lahko vaš tek analizira v realnem času. Podatki so na voljo z dotikom na vgrajeni zaslon.

Analizira vaš spanec

Pulse deluje tudi ponoči. Vstavite ga v priloženi trak za zapestje in naslednje jutro boste imeli priložnost v grafični obliki analizirati kvaliteto vašega spanja.

Merjenje srčnega utripa

Pulse je najmanjša naprava za merjenje srčnega utripa na trgu. Utrip lahko spremljate ob vsaki priložnosti: pred zmenkom ocenite stres ali pa med treningom v telovadnici. Z rednim merjenjem utripa skozi daljše časovno obdobje lahko spremljate raven telesne pripravljenosti. Meritev srčnega utripa je hitra in enostavna - prst držite na hrbtni strani naprave za nekaj sekund in srčni utrip se pojavi na zaslonu senzorja.

Withings Pulse - merjenje srčnega utripa

Samodejna sinhronizacija

Withings Pulse se samodejno sinhronizira z vašim pametnim telefonom skozi ves dan. Podatki se brezžično prenašajo na brezplačno dostopna spletna orodja, do katerih lahko dostopate preko namenskih spletnih in mobilnih aplikacij (iOS in Android). Podatki so vam dostopni kjerkoli in kadarkoli jih potrebujete. Enostavno berljivi grafi prikazujejo trende in napredek iz dneva v dan. Omogočajo boljše razumevanje o tem, kako deluje vaše telo in kako navade vplivajo na vaše zdravje.

Withings Pulse - sinhronizacija

Vse na enem mestu

Povežite se s preko 100 partnerskimi aplikacijami, specializirane za hujšanje, spremljanje porabljenih kalorij in kardio fitnes.

Dosežite svoje cilje

Postavite si izziv vsak dan. Povečajte svojo aktivnost, namesto dvigala izberite stopnice, prehodite dodatni kilometer in poskušajte doseči ali preseči priporočilo svetovne zdravstvene organizacije - 10.000 korakov dnevno.

Ste premagali svoj prejšnji rekord?

Z drsenjem prsta po zaslonu imate možnost vpogleda meritev za 10 dni nazaj.

Withings Pulse je že del naše redne ponudbe.