Količina:

0


Znesek:

0,00

Blog

Fitbit Flex - zapestnica za spremljanje vsakodnevnih aktivnosti

7. maj 2013 | Novi izdelki

Fitbit je predstavil novi model fitnes senzorja za spremljanje vsakodnevnih aktivnosti.

Fitbit Flex je vaš idealen spremljevalec - priročen senzor v obliki zapestnice, ki jo nosite podnevi in ponoči in vam pomaga, da vaše vsakdanje aktivnosti spremenite v trening in bolj zdravo življenje. Zapestnica je vodoodporna, tako je pravzaprav ni potrebno sneti nikoli.

Fitbit Flex

Za razliko od modela Fitbit One, Fitbit Flex zapestnica nima zaslona ampak LED indikatorje, ki prikazujejo telesno aktivnost skozi dan. Flex vas bo preko LED lučk opominjal, kako napredujete glede na zastavljene cilje - motivacija, ki vas vzpodbuja, da ste bolj aktivni. Spremlja število narejenih korakov, opravljeno razdaljo, porabljene kalorije in število aktivnih minut v dnevu.

Fitbit Flex

Flex deluje tudi ponoči. Senzor bo spremljal vaš vzorec spanja in vam nudil dragocene informacije, ki vam pomagajo obrniti nemirne noči na miren spanec. Z vgrajenim tihim nežnim vibriranjem vas lahko zjutraj tudi zbudi.

Fitbit Flex

Ko ste v bližini vašega računalnika ali pametnega telefona*, se informacije, ki jih je Fitbit zabeležil, z uporabo tehnologije Bluetooth Smart (4.0) samodejno in brezžično prenesejo na fitbit.com, kjer si lahko ogledate svoj napredek s pomočjo grafov in grafikonov, spremljate vaše dnevne obroke hrane, težo, nastavljate cilje, zaužite in porabljene kalorije. Spletna orodja so popolnoma brezplačna.

*podprte naprave: iPhone 4S, iPad 3. generacije, iPod Touch 5. generacije oz. novejši modeli; PC in Mac; novejše Android naprave z vgrajenim Bluetooth 4.0 (Samsung Galaxy S III, Note II)

Predstavitveni video:

Fitbit Flex je že del naše redne ponudbe.