Količina:

0


Znesek:

0,00

Blog

Wi-Fi osebna tehtnica Withings WS50

29. april 2013 | Novi izdelki

Prva osebna tehtnica, povezana z internetom, je pravkar postala še boljša!

Withings WS-50 je novi model Wi-Fi osebne tehtnice, ki samodejno evidentira težo, maščobno/mišično maso, ITM (BMI) indeks, za razliko od dosedanjega modela pa tudi merjenje srčnega utripatemperature prostora in kvalitete zraka.

Wi-Fi osebna tehtnica WS-50

Enostavna uporaba

Stopite na tehtnico... in vse ostalo bo naredila tehtnica sama!

Tehtnica se samodejno vklopi in izklopi, prav tako vas samodejno prepozna, tako da uporabniku ni potrebno storiti nič drugega kot stati nekaj sekundi pri miru. Podatki se preko vašega lokalnega Wi-Fi omrežja prenesejo na uporabniku prijazno Withings aplikacijo, ogledate pa si jih lahko na vašem pametnem telefonu, tablici (iPhone, iPad, Android) ali osebnem računalniku.

Vgrajena Bluetooth povezava omogoča neposredno povezovanje in sinhronizacijo podatkov s pametnimi napravami, kar je zlasti uporabno na potovanjih, ko Wi-Fi omrežja ni v dosegu.

WiFi osebna tehtnica WS-50

Meritve, ki jim lahko zaupate

Tehtnica ima natančnost do 100g in je opremljena s Position Control™ tehnologijo, ki vas opozori, če se preveč nagibate. Za optimalno meritev maščobne in mišične mase imate na izbiro več modelov sestave telesa. V kolikor redno trenirate, enostavno preklopite na profil "športnika".

Izboljšajte počutje in kakovost vašega spanja

Tehtnica spremlja kvaliteto zraka v prostoru in vas s pomočjo vgrajenega senzorja temperature in CO2, opominja, ko je čas, da prostor prezračite. Tako vam pomaga ohranjati koncentracijo CO2 v mejah priporočljivih vrednosti, zlasti v manjših prostorih, kot je spalnica, v kateri preživite veliko časa.

WiFi osebna tehtnica WS-50

Spremljajte vaš srčni utrip

Zdravje se prične z močnim srcem! Utrip vašega srca v mirovanju je dober pokazatelj kondicije vašega telesa. Tehtnica vam med merjenjem teže, z izpopolnjeno tehnologijo preko vaših stopal samodejno izmeri srčni utrip. Enostavneje ne gre!

WiFi osebna tehtnica WS-50

Tehtnica kot vaš osebni trener

Nastavite težo, ki jo želite doseči in aplikacija vam bo vse skupaj razčlenila v tedenske cilje, vas opominjala z ustreznimi nasveti in opomniki preko vašega pametnega telefona ali tablice. Withings aplikacija nudi povezavo s preko 60 partnerskimi orodji spletnih trenerjev, katerim lahko tehtnica neposredno in varno posreduje vse vaše meritve (telesna teža, mišična in maščobna masa, ITM/BMI indeks). RunKeeper, Endomondo, Runtastic, Calories, Fitbit, MyFitnessPal, Lose It!, Digifit, TargetWeight so le nekateri izmed njih.

WiFi osebna tehtnica WS-50

Predstavitveni video:

Podrobnejše informacije o izdelku si lahko ogledate na uradni strani withings.com.

Wi-Fi osebna tehtnica WS-50 je že dobavljiva in del naše redne ponudbe.